Oppdater makeupen din med flotte nyheter fra Sisley

Vi har fått inne to herlige nye makeupprodukter fra Sisley: en oljefri foundation og en øyenskygge med teksturen til både krem og pulver – garantert å bli en ny favoritt i sminkevesken. Begge produktene er utrolig lette å bruke og gir et nydelig resultat som varer, samtidig som de inneholder ingredienser som pleier og tar vare på huden.

Sisley Les Phyto-Ombres Luminous Eyeshadow

En nyskapende øyenskygge med en hybridtekstur som er halvt krem og halvt pulver, som skaper et nydelig slør av farger på øynene.

Den ultra-myke teksturen smelter på huden og etterlater en vakker, jevn film. Formelen er beriket med naturlige planteekstrakter som gir komfort til den følsomme huden på øyelokkene. Passer for følsomme øyne og kontaktlinsebrukere, laget for alle hudtoner og enkle å fjerne.

Kan brukes:

– Som en base for å jevne ut øyelokket
– Som en enkelt farge på øyelokket for å skape dybde i blikket
– Langs vippekanten for en moderne eyeliner-effekt
– Under øyenbrynenes bue eller i det indre hjørnet som en highlighter for øyeområdet

 

Sisley Phyto-Teint Ultra Éclat Oilfree Foundation

Oljefri foundation for et langvarig, jevnt, naturlig og strålende resultat med en fløyelsaktig finish. Lett blandbar tekstur og middels byggbar dekning.

Gir umiddelbar glød, jevner ut hudtonen, minimerer ufullkommenheter og skaper en “blur” effekt på huden. Virker også over lenger tid med et mineralkompleks som fobedrer hudens naturlige tekstur og utstråling. Bokhvetefrøekstrakt fungerer som en beskyttelse mot forurensning. Ekstrakt fra malvablomst og gardenia-blomster gir fukt og komfort for en frisk følelse som varer hele dagen.

Skriv melding

Abonner Til toppen