På jakt etter allergivennlig maskara?

Vi får ofte spørsmål om maskara anbefalinger til dere som har allergi eller sensitive øyne. Det er viktig for oss å påpeke at allergi er individuelt, og at vi ikke kan garantere at du ikke vil reagere på anbefalingene. Men, her kommer noen milde, rene alternativer fra vår økologiske butikk, som det er verdt å sjekke ut!

Kjær Weis:
Kjær Weis har blitt vår favoritt på økologisk mascara! Disse avgir nok produkt, sitter godt og gir effekten vi ønsker på vippene. KW opererer med refill-tuber, og er opptatt av at maskaraen skal byttes ut hver tredje måned, dette for å begrense emballasjeavfall, hindre bakterievekst og eventuelle øyeinfeksjoner.

Kjær Weis Mascara Lush Up Volumizing
Denne volum mascaraen har kjapt blitt en favoritt! Gummibørsten gir vippene fin separasjon slik at du får volum, men et klumpfritt resultat. Denne maskaraen er 95% økologisk sertifisert.

Kjær Weis Mascara Lengthening:
Har fokus på lengde og er lett å gre vippene med. Denne er 99,81% økologisk sertifisert.

Regnvær?
Da anbefaler vi at du sjekker ut The Organic Pharmacy sin mascara. Av personlig erfaring syns vi denne er den som holder best i regnvær. Merk at denne holder godt fordi den er formulert med bivoks, som noen er allergisk mot. 

The Organic Pharmacy Volumising Mascara – Black

Tips!
Hvis du reagerer på mascara så kan det være lurt å droppe å legge maskaraen helt inntil vipperoten. 

Skriv melding

Abonner Til toppen