Paletter for multi-purpose use

paletter2

Paletter er en god investering hvis du ønsker å ha alt samlet på et sted, eller synes det er gøy og eksperimentere litt med flere enn bare en skygge. Det er både praktisk å ha i vesken og å ha med på reiser.

Det er også hyggelige gaver nå når julen nærmer seg.

Her er våre favoritter:

Giorgio Armani Beauty Runway Fall Winter Palette

Den består av tre skygger og et pudder, og er inspirert av fargepaletten Armani bruker på høstens moteshow med myke og romantiske blomstermønstre i en bohemsk stil. Brune og beige nyanser som passer perfekt nå til høsten. Produktene kommer i små vakre poser som er en av tekstilene som går igjen på catwalken.

giorgio-armani-fall-winter-2016-2017-runway-makeup-collection-face-and-eyes-palette-21

The Organic Pharmacy Nude Sparkle Palette

Organic Glam Sparkeling Palette er et allsidig make-up palette som kan brukes til å legge en lett hverdagsmakeup, såvel som en smokey eye festmakeup. Inneholder øyeskygger, bronzer, rouge, highlighter og lipgloss.

top-palette

Limited Edition Victoria Beckham Estée Lauder Eye Palette

Denne skygge paletten består av av seks fantastiske skygger. Dette er limited edition så de har vi ikke mange av.

vb-palette

Giorgio Armani Luxe Is More Holiday 2015 Makeup Collection

Den øverste delen har ti fantastiske øyeskygger i nude og brunt, og tilbyr teksturer fra matt champagne og noir til skimrende bronse og beige farger. Du kan lage det mest naturlige utseende,eller dyp smokey eye look for en kveld eller fest.  Den andre delen kommer med to kremer med lys og litt mørkere farger for å matche ulike complexions og lage konturer. 

 giorgio_armani_luxe_is_more_holiday_2015_makeup_collection2

Skriv melding

Abonner Til toppen