Parfymehuset Creed med fristende nyhet.

Creed er et gammelt parfymehus som ble grunnlagt i London allerede i 1760. De har en lang historie med å produsere eksklusive og luksuriøse dufter. Creed har en rekke dufter for både menn og kvinner, og deres signaturduft, Aventus, er en av de mest populære parfymene på markedet. Creed er kjent for å bruke høykvalitets ingredienser i sine dufter, og mange av deres dufter er inspirert av historiske hendelser og personer. Det er også deres nyeste kreasjon, Carmina.

Carmina kategorieses som en woody floral amber og passer perfekt for en kaldere sesong. Denne feminine og sensuelle duften er inspirert av sidene i moteskissebøker som har blitt overført i Creed-familien i generasjoner. Det er en duft som hyller kvinnene avbildet i disse skissebøkene, og som vil fange deres livsglede, styrke, og selvstendighet.

For å fange dette bruker Creed blant annet mai-rosen, fyldige moreller, kasjmirtre, safran, rosèpepper, frankincense, myrra, amber og  musk. Dette er med andre ord en rik parfyme som viser igjen, men fordi den er satt sammen på mesterlig vis blir den overhodet ikke for tung. Carmina er en parfyme som oser av luksus, og den bør bæres av noen som ikke er redd for å skille seg ut.

Topp
Morell, safran og rosa pepper
Hjerte
Rose de Mai, fiol, kasjmirtre og peon
Bunn:
Frankincense, Myrra, Amber & Musk

Creed, Carmina

Lyst å lære mer om Creed? Da anbefaler vi deg å lese disse innleggene:

-Kjenner du til disse ikoniske parfymene?
-En av de vakreste duftene vi vet om.
-Wind flowers, en sjelden skatt.

Kommentarer

[…] ut flere saker om parfymehuset Creed: -Creed med ny fristende nyhet -Kjenner du til disse ikoniske […]

Skriv melding

Abonner Til toppen