Parfymene for dager i hvit tee og jeans

Hverdagsparfymen du kan ta frem når du ønsker en duft som “bare er der”.D. S. & DURGA I Don’t Know What 

I Don’t Know What er en yngling fra der spennende New York baserte parfymemerket D.S. & Durga. Duften er transparent, ren og aromatisk med bergamott, vetiver og ambrox. Dette er en såkalt fragrance enhancer som vil si at den kan brukes alene eller sammen med andre parfymer for å fremheve duftnotene i disse. Alene er den helt perfekt på dager hvor du bare ønsker å lukte godt, men ikke nødvendigvis lukte så mye.

Toppnoter: Bergamottessens
Hjertenoter: Iso-E-Super, Vetiver acetate
Basenoter: Covettone, Firsantol, Ambrox SuperBYREDO Blanche Eau de Parfum

Blanche er en vakker og ren duft som vi alltid går tilbake til. Byredo grunnlegger Ben Gorham har satt sammen florale noter fra roser, fiol og peon, i en spennende kombinasjon med aldehyder, sandeltre og musk som er lett og wearable, men på ingen måte kjedelig. Denne er det lett å bli glad i! Hvis Blanche var et plagg måtte det være den perfekte hvite T-skjorten.

Toppnoter: Aldehyde, rose centifolia
Hjertenoter: Peon, fiol
Basenoter: Musk, sandeltreACQUA DI PARMA Signature Yuzu EdP

Yuzu fra den italienske dufthuset Acqua di Parma er en perfekt blanding av fruktig, lett, sprudlende og floral. En parfyme som blir en del av huden din og som er utrolig behagelig å bruke. Med yuzu, bergamott, lotus, fiolblader, sjasmin og musk.

Toppnoter: Yuzu, bergamott, sichuan pepper
Hjertenoter: Lotus, mimosa, fiolblader, jasmin
Basenoter: Musk, lakris, sandeltre

Skriv melding

Abonner Til toppen