Parfymene vi vil ha til vinteren

Vinteren og julen er like rundt hjørnet og da kommer kulden også. Helt instinktivt ønsker vi å kle oss varmere og ha det generelt varmere rundt oss, og da kommer som regel også et ønske om å bruke varmere og mer krydrede dufter. Her er våre forslag til dufter som passer godt i julen og på kalde vinterkvelder.

Ormonde Jayne Ormonde Woman

En forførende og sensuell parfyme med sedertre, amber, sandeltre, fiol og jasmin.

Pro Fumum Roma SORRISO

Duften av ren luksuriøs sjokolade, vanilje og bitter appelsin. Denne duften er helt fantastisk!

 

Giorgio Armani Privè Collection Ambre Eccentrico

Giorgio Armani Privè Collection Ambre Eccentrico er karismatisk treduft, en mystisk og avhengighetsskapende duft med amber, vanilje og benzoin.

 

Aerin Fragrance Collection Tangier Vanille 

Duften av krydder fra hele verden: vanilje, kanel og safran fyller luften. Fra palasser og hager til legendariske markeder der det alltid er noe nytt å utforske.

 

BYREDO Black Saffron Eau de Parfum

BYREDO Black Saffron Eau de Parfum er en orientalsk parfyme med klar sitrus, einerbær – mykgjort av safran og et hjerte av rose. Eksotisk og forførende.

 

Tom Ford Tobacco Vanille

Dufter med tobakk er sexy, og forbindes ofte med en kvelds- eller vinterparfyme. Tobacco Vanille fra Tom Ford er en varm, sensuell og spennende duft som mange har lagt sin elsk på.

 

.

 

Sisley Soir d’Оrient

En orientalsk duft med blant annet sitron, geranium, safran, rose og pepper. Dette er en spennende og krydret duft som allikevel er feminin og sensuell.

 

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen