Love is in the air! Her er 7 romantiske parfymer.

Foto: @Vyraoworld.Februar er kjærlighetens måned, og enten du er “into” morsdag og Valentines, eller styrer helt unna syns vi aldri det er feil å feire kjærligheten! Det kan være kjærligheten mellom to mennesker, til familien, eller kjærligheten til deg selv. Vi er i alle fall i det romantiske hjørnet om dagen, og har plukket ut 7 dufter vi mener oser av kjærlighet.

Omorovicza Bagatelle de Gabrielle

Bagatelle de Gabrielle er Omoroviczas signaturduft, inspirert av den drømmende og eksotiske atmosfæren i Omoroviczas spa i Budapest. En vakker og feminin duft med appelsinblomst, bergamott, tuberose og tonkabønner.

Toppnoter: Bergamott, fresia, lavendel
Hjertenoter: Appelsinblomst, muguet, tuberose
Basenoter: Tonkabønner, myke trenoter, sandeltreVyrao Georgette Eau du Parfum

Georgette er en moderne og androgyn roseduft, inspirert av Yasmins bestemor som hun hadde et nært forhold til. Yasmin, grunnlegger av Vyrao laget denne duften med et ønske om at duften skulle være varm og trygg, og samtidig gi styrke. Duften ble laget for å fremme egenkjærlighet og gi balanse, en perfekt duft å gi bort i gave.

Toppnoter: Tyrkisk rose
Hjertenoter: Sandeltre, patchouli
Basenoter: Rosa pepper, sort tobakk

“Georgette is like a warm hug” – YasminVyrao Rose Marie Candle

Dette nydelige rosa duftlyset har en behagelig duft av rose, den samme beroligende duften som parfymen Georgette. Tenn lyset før du tar et avslappende bad eller bare vil lage en rolig stemning i hjemmet.Kilian Rose Oud Refillable EdP 

Kilian Hennessys inspirasjon bak Rose Oud er en feiring av trenoter og krydder, i kombinasjon med dyrebare rosetyper. Duften åpner med roseolje fra Bulgaria og et hint av safran og kanel. Rose absolute og søt lychee akkord blandes med krydrede og dype lærnoter, sedertre atlas olje og oud akkord. Parfymen er laget med 70-80 % basenoter, som gjør den svært holdbar.

Selve parfymeflakongen er et smykke i seg selv. Den er lakkert rød og utsmykket på hver side med med representasjon av Akilles skjoldet som symboliserer beskyttelse. På metallpaten i gull er navnet gravert for hånd.

Parfymenoter: Rose, cypriol, sedertre og kanel.D.S. & DURGA Rose Atlantic

Rose Atlantic er en frisk parfyme som gir positive vibber og får deg til å tenke på sandstrender med viltvoksende gress og rosebusker, frisk havbris og salt sjø. Dette er en nydelig roseduft med bergamott, sitronolje, roseakkord og hvit mose. En parfyme man blir glad av.

Toppnoter: Bergamott, kronblader, sitronolje
Hjertenoter: Lind, rose akkord, gress fra sanddyner
Basenoter: Muscone, saltvann, hvit moseBYREDO Lil Fleur Eau de Parfum

Em moderne blomsterduft, inspirert av ungdomsårene , som reflekterer ungdomsårene, med alle dens forventninger, følelser og opplevelser. Blomster møter krydder, musk og trenoter. Safran, solbær, damaskrose og lær i en spennende kombinasjon, med amber og vanilje gir Byredos Lil Fleur en helt unik karakter.

Toppnoter: safran, solbær, tangerin
Mellomtone: damaskrose, lær
Bunnote: cashmeran, amber, vaniljeRoos & Roos Oud Vibration Eau de Parfum

Fruktig og oriental på samme tid. Mystisk, mektig og sensuell. I Oud Vibration møter vi bringebær, rose, patchouli og sandeltre. Oud wood er et fascinerende, dyrebart og mystisk råmateriale som i kombinasjon med fruktige noter gir et helt spesielt uttrykk.

Duftnoter:
Bringebær og kardemomme
Bulgarsk rose absolute, geranium og nellik
Oud akkord, patchouli, sandeltre og sedertre

Skriv melding

Abonner Til toppen