Partyfikserne

Partysesongen er i gang, og alle vil vi vel se freshe og vakre ut når vi skal på fest. Det er ikke alltid vi føler oss tipp topp, men det finnes gode produkter og triks som kan redde oss.

Her er triksene og partyfikserne vi anbefaler

Start med å peele ansiktet

Det er helt essensielt å få bort døde hudceller for å få en klar og glødende hud så start forberedelsene med en god peeling.

Sisley Gentle Facial Buffing Cream Krukke 

Buffing Cream påføres som en maske og “rulles” av igjen. På den måten fjernes døde hudceller og urenheter, som er med på å gjøre huden trist og matt. Dette skånsomme produktet inneholder kamille, som har lindrende og mykgjørende egenskaper og gir en fantastisk virkning.

Omorovicza Refining Facial Polisher

Denne effektive peelingen beriket med marine mikroalger og naturlig pimpstein eksfolierer døde hudceller, jevner ut og fornyer huden så den gløder.

 

Legg så en maske

For å virkelig plumpe huden og gi den spenst og glød må man legge en maske som er egnet nettopp for dette.

The Organic Pharmacy Collagen Boost Mask

Dette er den ultimate masken, og et lite hemmelig våpen før du skal på fest.  Den gir en øyeblikkelig boost, strammer opp og gir glød til huden. New York Times kaller den “The Spanx for the skin”.

top-collagen

Omorovicza Instant Plumping Mask

Dette er en maske som reduserer dybden og synligheten av fine linjer og rynker. Fuktighet i huden sveller mikrosfærer fylt med hyaluronsyre for øyeblikkelig ”plumping” effekt.

omorovicza_instantplumpingmask_1560x1960-pp981

Bruk serum for å jevne og glatte ut huden

Omorovicza Instant Perfection Serum

En fuktighetsgivende og oljefritt serum som trekker dypt ned i huden og etterlater den glatt, forfrisket og fornyet. Linjer, rynker og porer er blir umiddelbart redusert og man får en strålende hud.

Sisley Instant Perfect 

Visker ut skjønnhetsfeil i huden og highlighter øynene. Et korrigerende og pleiende produkt som gir huden et øyeblikkelig skjønnhetsboost.

Bruk en ansiktsolje

Ansiktsolje vil ikke gi en blank hud, men bare gi huden den ekstra gløden den trenger. Den kan godt blandes inn i fuktighetkremen din, eller bare brukes alene.

Giorgio Armani Skin Care Crema Nera Extrema Recovery Oil

Giorgio Armani Skin Care Crema Nera Extrema Recovery Oil gjør huden strålende og glødende. Dette er en potent olje med eksklusiv Reviscentalis Ekstrakt som motvirker fine linjer, tørr- og slapp hud.

armani olje

Omorovicza Miracle Oil

Dette er en nydelig  ansiktsolje som tilfører huden fuktighet, reduserer fine linjer og  beskytter huden mot ytre stressfaktorer. Oljen oppleves som en rik krem, men vil absorberes umiddelbart som et serum og gir huden en fantastisk glød.

miracle-facial-oil2-prod

Få glød med tinted moisturizer

Tintede moisturizere eller farget dagkrem gir mer glød til huden enn en foundation. Hvis du allikevel ønsker å bruke en foundation så kan du også blande disse to produktene sammen.

La Mer The Reparative Skintint 

Denne fargede dagkremen gjør huden sunn, glødende og jevn. Den potente gjærekstrakten “The Miracle Broth” reparerer hudens overflate og minimerer linjer og rynker.

Laura Mercier Tinted Moisturizer 

Laura Mercier Tinted Moisturizer W/spf 20 er en perfekt blanding av hudpleie og sminke som med et hint av farge gir fukt til huden, og glatter ut fine linjer for en naturlig og glødende look.

 

Giorgio Armani Beauty Maestro Glow Foundation

Maestro Glow Foundation skaper en fresh og naturlig glød takket være en fantastisk lett tekstur samtidig som den lett kan bygges på for mer dekkende uttrykk. Kan blandes i krem eller foundation.

ga-glow

Bruk en highlighter

Laura Mercier Shimmer Bloc

Laura Mercier’s Shimmer Block har en unik formel som er veldig enkel å påføre. Den gir glød og en silkemyk overflate til øyne, kinn og kropp. Inneholder lysreflekterende egenskaper som gir huden et naturlig utseende, uten at det blir metallisk.

La Mer Celestial Holiday 2017 Collection The Iluminating Powder 

Illuminating Powder er et lett, skimrende presset pudder fylt med edelstener, glitrende perler og ekte fargepigmenter som gir alle hudtyper en sunn og strålende glød.

 

 

Avslutt med en fuktspray

Giorgio Armani Prima Refreshing Make-up Fix

Ettersom som timene går i løpet av dagen vil eksterne faktorer gjøre at makeupen forsvinner, huden vil miste sin glød og man opplever ujevnheter i makeupen.

 

 

Omorovicza Queen of Hungary Mist 

Omorovicza Queen of Hungary Mist ansiktssprayen frisker opp huden og løfter sinnet. Rensende og fuktighetsgivende, er denne toneren inspirert av Queen of Hungary Water, verdens første registrerte parfyme.

Husk kroppshuden også

Mye av huden på kroppen vil også synes med små og korte kjoler så pass på at huden som skal være synlig også får en fin glød.

La Mer The Body Refiner

En luksuriøs krembase med 1.75 karat rent diamantpudder, som fjerner døde hudceller. Rensende fermentert sjømudder virker detoksiderende, som gir en klar, glødende hud.

lm-fefiner

Sisley Phyto-Touch Sun Glow Gel Body 

En bronzer gel som gir en fantastisk og instant glød til huden året rundt.

Omorovicza Gold Shimmer Oil

Omorovicza Gold Shimmer Oil er en skimrende olje som etterlater huden myk, jevn og glødende. Diskré gullpartikler gir en forførende glød til huden og til et glansfullt hår. Den skinnende duften av ylang-ylang tilføyes for en helhetlig effekt.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen