Primer, et must på varme dager

For at foundation og makeup skal sitte godt må du ha en god primer. Det finnes mange forskjellige primere alt ettersom hva behovet er. Nå på sommeren er det spesielt vanskelig å få makeupen til å sitte godt, og da er det et must med dette produktet som kommer i mange forskjellige varianter.

Primer med faktor:

Omorovicza Complexion Corrector SPF 20 

Omorovicza Complexion Corrector SPF 20 gir en lyshet og glød til den tretteste hud. En fuktighetskrem, solkrem og primer i ett. Den jevner og gir huden en klarere tone, dekker ujevnheter, beroliger irritert hud og reduserer synligheten av pigmentflekker.

Giorgio Armani Beauty Master Primer-SPF 40 , Minsker porene og gir huden en matt, men gjennomsiktig glød til huden. Et must for å få et godt resultat med foundation.

Giorgio Armani Beauty Maestro UV 50 Primer 

Maestro UV primer med UV 50. Dette er den nye generasjonens sminke som forbedrer resultatet og forlenger av holdbarheten av makeupen, samtidig som den virker anti aldrende og beskytter oss mot ytre skadelige miljø faktorer.

Primer med glød/Illuminating

Juice Beauty PHYTO-PIGMENTS Illuminating Primer Luminous

Hudpleie med ekstrakter av anti-aldrings serum, som igjen vil lysne huden, glatte linjer & rynker og jevne ujevnheter for en feilfri hud og naturlig vakker glød. Ett must ha produkt under din favoritt makeup.

Laura Mercier Foundation Primer – Radiance

Laura Mercier Foundation Primer- Radiance har et hint av shimmer som gir et lett dekke og glød. Påføres før foundation og holder sminken plettfri hele dagen.

Giorgio Armani Light Master Primer, Light Master Primer lysner opp huden, og gir den en levende, frisk og fantastisk glød. Fukter huden og er et must for å få foundation til å sitte godt hele dagen.

Oljefri primer med mye fukt/pleie

Laura Mercier Foundation Primer – Oil Free, 

Laura Mercier’s Olje Fri Foundation Primer er en lett krem gele som påføres huden før makeup krem. Primeren legger seg som en usynelig hinne over huden og under makeup kremen. Gir et perfekt holdbart resultat.

Sisley Double Tenseur -instant & long-term 

Et effektiv fuktgivende og løftende hudpleieprodukt. Gir umiddelbart en utglattende effekt samtidig som at den jobber med huden på sikt.

Laura Mercier Foundation Primer – Hydrating

Laura Mercier Foundation Primer- Hydrating har en vitamin rik formel som gir huden fukt og næring. Påføres før foundation og holder sminken plettfri hele dagen.

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen