Prisbelønnede Vintner´s Daughter lanserer ny ansiktsrens.

Vintner`s Daugther har endelig lansert sitt tredje produkt, en 2-i-1 rens, Active Renewal Cleanser™, som etterlater huden din strålende ren og glad.

Vintner´s Daughter er et luksuriøst hudpleiemerke som ble skapt av April Gargiulo i 2013. Hun vokste opp på en vingård i California, og lærte fra tidlig alder betydningen av kvalitet og håndverk. Da hun ble gravid med sin første datter ble hun mer bevisst på ingrediensene i hudpleieproduktene, og ble overrasket over mangelen på kvalitet og effektivitet. Dermed bestemte hun hun seg for å skape sitt eget merke med en visjon om å lage effektiv hudpleie med naturlige ingredienser av høyeste kvalitet.

April brukte to år på å utvikle sitt første produkt, Active Botanical Serum™, som raskt ble en favoritt blant kjendiser, skjønnhetsredaktører og kunder over hele verden. Dette er et multifunksjonelt serum som gir pleie og gjennoppretter huden med 22 botaniske stoffer og eteriske oljer. Noen år senere lanserte hun sitt andre produkt, Active Treatment Essence™. Dette er en fuktighetsgivende essens som ved hjelp av 30 botaniske stoffer og aktive ingredienser tilfører glød, fukt og pleie, samt eksfolierer, lysner og strammer opp huden. April har et høyt kvalitetsnivå på alle aspekter av sine produkter, og ønsker kun å lansere noe nytt når hun har skapt noe hun mener skiller seg ut fra liknende produkter på markedet. Dette har resultert i at deres sortiment kun har bestått av to produkter hittill. Med tanke på at både Active Botanical Serum™ og Active Treatment Essence™ tok verden med storm, har vi alle ventet i spenning på hva som ville bli deres neste produkt. Og endelig er ventetiden over!

Active Renewal Cleanser™ er en mild ansiktsrens i en flytende krem-form, som kan brukes både morgen og kveld. I hjertet av formelen finner du Vintner’s Daughters unike Phyto Radiance Infusion™, en kraftfull blanding av vann- og oljeoppløselige ingredienser, som pleier og renser huden i dybden. I tillegg inneholder den planteekstrakter, naturlige antioksidanter og mineraler, som lysner og pleier, i tillegg til å støtte naturlig kollagenproduksjon. Resultatet er en rens som grundig fjerner all sminke, produktrester og smuss, og etterlater huden strålende ren, med en balansert PH-verdi, klar for fukt og (mer) pleie. I tillegg vil den hjelpe til med å forbedre utseendet på porer, samt hudens tekstur og hudtone. Den er skånsom mot huden og er dermed egnet for alle hudtyper, også for deg med sensitiv hud.

Fordel 2-3 pump med rens i fuktige hender, og aktiver rensen ved å varme den opp i hendene. Fordel den i ansiktet, og masser den i sirkulære bevegelser i 30-60 sekunder før du skylder den av. Ved behov gjør du rutinen to ganger, og den vil etterlate huden strålende fornøyd. For optimal glød anbefaler vi å fortsette med Active Treatment Essence™ og Active Botanical Serum™.

VINTNER’S DAUGHTER Active Renewal Cleanser™

Kjøp Vintner´s Daughters produkter her.

Skriv melding

Abonner Til toppen