Reaktiver huden din med en av disse enestående ampullekurene


Ampullekurer er ment for den kunden som ønsker å maksimere hudpleien sin med det beste av det beste. Det er for kunden som ikke ønsker å bruke botox, injeksjoner eller ta et ansiktsløft, men som i stedet ønsker de absolutt fremste resultat gjennom målrettet hudpleie.
Vi har for øyeblikket tre ulike ampullekurer hos oss. Alle tre har nobelspris i medisin og forskning bak seg. Her kan du lese litt mer om de ulike kurene og hvis du er nyskjerrig, kanskje komme nærmere svaret på hvilken ampullekur som kan være riktig for deg. 

La Mer The Essence Repack 3×15 ml

Varighet: 21 dager (Tre ampuller) 
Bruk: Morgen og kveld etter rens og toner, påfør fra bryst og opp. 
Følg opp med: Fuktighetskrem fra La Mer 

La Mer ble skapt for over 50 år siden ved at en romforsker ved navn Dr. Max Huber pådro seg kraftige forbrenninger i ansiktet og ikke fant noen produkter som kunne hjelpe han med å hele huden. 12 år og 6000 eksperimenter senere ble ikoniske Crème de la mer født. Kremen inneholdt det nå patenterte Miracle broth, selve hjertet til La Mer. Miracle Broth, som i dag finnes i alle La Mer produkter, er kort fortalt et anti inflammatorisk brygg bestående av fermentert tang og tare som er behandlet med lyd og lys. 
La Mer The Essence repack er La Mers 21-dagers ampullekur. Dette er det absolutt mest luksuriøse produktet skapt av La Mer. Behandlingskuren er designet for å la huden hvile, reparere og forynge utseendet sitt, ved hjelp av tre potente fermenteringer og en svært konsentrert infusjon av deres Miracle Broth. Essensen svøper huden i fuktighet, beroliger irritasjon, og gir huden energi til å fornye seg. Denne kuren gjør huden revitalisert, glødende og myk, nærmest gjenfødt! Den vil  jobbe mot alle aldringstegn for å sørge for at huden din blir den beste utgaven av seg selv. I tillegg til å gi umiddelbare resultater på overflaten, vil denne kuren stimulere cellene til å jobbe og fungere riktig, slik at du vil se effekten måneder etter at kuren er ferdig. 

Omorovicza The Cure Set of 9

Varighet: 9 dager (9 ampuller) som virker i tre faser 
Bruk: Hver kveld etter rens og toner 
Følg opp med: Fuktighetskrem, gjerne fra samme merke 

Omorovicza er utviklet i samarbeid med et Ungarsk Nobelprisvinnende laboratorium. Merket består av helt unike konsistenser og produkter som virkelig gir resultater på huden. Deres patenterte konsentrat, Healing concentrate, er brygget med thermalsk kildevann fra Ungarn, som er svært rikt på mineraler grunnet områdets tynne jordskorpe som tillater vannet å effektivt absorbere mineraler på vei opp til overflaten. Omoroviczas kur er et intensivt 9 dagers ampulle program laget for å fornye og tilbakestille en sliten og stresset hud. Kuren virker i tre konsentrerte faser, som hver inneholder en kraftig blanding av ingredienser. Med denne kuren får du umiddelbare resultater og etter fullført behandling virker huden gjenopprettet, klarere og uthvilt. De ulike fasene fungerer slik: 

FASE 1 (Ampulle 1-3) Rydder opp på overflaten og lysner huden.  Kraftige glykolsyre- og mandelsyrer kombineres med enzymer for å eksfoliere, bruk derfor solkrem på dagtid i denne fasen. 
FASE 2 (Ampulle 4-6) Forbedrer hudtonen og teksturen med en blanding av sandeltre, ginseng og koffein. Denne fasen stimulerer sirkulasjonen, reduserer betennelse og eliminerer giftstoffer. En høykonsentrert dose av Omoroviczas patenterte Healing Concentrate leverer mineraler dypt ned i huden.
FASE 3 (Ampulle 7-9) Den siste fasen rekonstruerer og reparerer huden ved hjelp av edle oljer og squalene. Barbary fiken, kahai nøtter og chia frøoljer styrker lipidbarrieren, og reduserer utseendet på fine linjer og rynker, mens bringebærfrøolje gjenoppretter smidighet og elastisitet.

Sisley Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge LA CURE 4x10ml

Varighet: 4 uker (4 ampuller)
Bruk: Morgen og kveld
Følg opp med: Krem fra Sisley, gjerne fra deres anti-age linje Sisleya.

Cellene våre blir mindre vitale med årene. Huden regenererer seg saktere og saktere, og aldringstegn dukker opp. Det huden trenger er energi til cellene, slik at de klarer å utføre jobben de skal. Denne fire-ukers kuren har som mål og transformere huden totalt gjennom intens regenerering av huden.
Sisleys ampullekur er inspirert av en stor vitenskapelig oppdagelse som har mye med dette å gjøre. Enkelt fortalt så handler forskningen om noe vi kaller for mitokondrier. Mitokondrier er cellenes kraftstasjon. Ca 90% av all energiproduksjon foregår inni disse. Mitokondrier klarer å ødelegge seg selv hvis de er svekket eller skadet, for å sørge for at selve cellen den bor i, ikke skal bli svekket. Basert på ny kunnskap om mitokondrier, har Sisleys forskningsteam laget et eksklusivt konsentrat beriket med kraftige planteekstrakter som er i stand til å aktivere cellens vitale energi ved kilden, for å bekjempe aldringstegn bedre og mer effektivt enn noen gang før.
På bare fire uker blir huden din nærmest gjenfødt!

Uke 1 – Huden revitaliseres og tretthetstegn minsker. 
Uke 2 – Huden blir myk, fastere og synligheten av fine linjer reduseres. Dette steget nullstiller huden. 
Uke 3 – Fase tre er en oppbyggingsfase. Aldringstegn reduseres. Huden ser glattere, fastere og mer elastisk ut.
Uke 4 – Gjenoppstandelse! Huden er glattere, og har gjenvunnet et mer ungdommelig utseende. Huden er fastere og den stråler av vitalitet og glød. 


Du er hjertelig velkommen innom oss for mer informasjon om ampullekurene. Vi hjelper deg gjerne å finne riktig kur for deg!

Skriv melding

Abonner Til toppen