Restart huden med The Skin Infusion, Augustinus Baders nye 4-ukers hudpleiekur.

“Mitt beste produkt så langt” sier Professor Augustinus Bader.

Møt Augustinus Bader Skin Infusion, en intensiv 4-ukers kur som gjenoppretter, fornyer og styrker huden. Drevet av “Advanced TFC8” og “Vitamin D Activator”.

Nylig hadde vi æren av å ha Professor Augustinus Bader på besøk hos oss. Professor Bader er hjernen bak TFC8 og hudpleieserien Augustinus Bader. På sine knappe 6 år har serien rukket å bli kåret “The greatest skincare of all time” og blitt en av de mest ettertraktede hudpleiemerkene i verden. Vi gleder oss alltid over deres nyheter, men når Professoren selv sier at “dette er mitt smarteste og beste produkt til nå” ja da holder vi nesten på å sprekke!

Derfor vil du elske The skin infusion:

  • Vitamin D-aktivator bidrar til å forbedre hudens opptak av vitamin D
  • Huden får en glattere, mykere og mer raffinert tekstur
  • Økt klarhet og glød; hudtonen ser jevnere ut
  • Bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker
  • Hudbarrieren styrkes
  • Forhindrer fremkomsten av tidlige aldringstegn
  • Bidrar til å støtte fasthet og elastisitet
  • Fyller huden med fuktighet
  • Bidrar til å redusere rødhet og berolige irritasjon

Advanced TFC8 + Vitamin D Activator

Advanced TFC8 er en optimalisert, avansert versjon av TFC8®, som er i hjertet av alle Augustinus Bader produkter. TFC8 er et kompleks som kalles en “verktøyskasse” som hjelper cellene dine å kommunisere slik at de fungerer optimalt. Denne avanserte versjonen har en forbedret struktur som tillater mer effektiv levering av viktige vitaminer, lipider og proprietære peptider til hudcellene for forbedret fornyelse.

Vitamin D Activator bidrar til å forbedre hudens opptak av vitamin D, og støtter generelt hudens fornyelse, styrke og beskyttelse mot tidlig aldring. Vitamin D Activator er ikke en erstatning for vitamin D-tilskudd som spiselig vitamin D.

Kuren er laget uten konserveringsmidler og har derfor en holdbarhet på 12 måneder for optimal effektivitet og styrke.

Augustinus Bader The Skin Infusion
Påfør morgen og kveld i 4 sammenhengende uker. 3 flasker skal brukes i løpet av fire uker. Fordi det ikke er konserveringsmidler i produktet vil effekten i flasken avta en måned etter åpning.

“The Skin Infusion er formulert med en avansert versjon av vår TFC8®-teknologi og en potent plantebasert Vitamin D Activator. Den avanserte TFC8 gir forbedret levering av viktige næringsstoffer til hudcellene for optimal fornyelse, og komplementerer Vitamin D Activators evne til å forbedre opptaket av vitamin D i huden. Kombinert med andre aktive ingredienser, som Zinc PCA og provitamin B5, fremmer dette intensive 4-ukers programmet en mer effektiv hudcellefornyelse, korrigerer hudtonen og bidrar til å styrke hudbarrieren for å gjenopprette og forynge huden. The Skin Infusion har en holdbarhet på 12 måneder for å sikre formelens høye kvalitet, styrke og effektivitet uten behov for konserveringsmidler, noe som gjør den optimal for sensitiv hud.” PROFESSOR AUGUSTINUS BADER, MD, PHD

Les også om “Mineralscapes” -vårt nye musthave i sminkepungen.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] i ny hudpleie? Les også om den nye 4-ukers kuren fra Augustinus […]

Skriv melding

Abonner Til toppen