Restart huden og gjør den klar for ny sesong med en av disse ampullekurene

Føles huden tørr og fuktfattig, gusten eller livløs? En fin måte å starte en ny sesong på er å gi huden en ekstra boost ved hjelp av en ampullekur. Vi har valgt ut noen fantastiske ampullekurer det er verdt å ta en nærmere titt på.La Mer The Essence Repack

En intensiv 21 dagers behandling som vil fornye og reparere huden, samt roe ned en irritert og sensitiv hud. Kuren vil gi huden energi, glød og jobbe med alle alderstegn.

Den ultimate kuren for en revitalisert og fornyet hudOmorovicza The Cure

Denne unike ampullekuren fra Omorovicza vil behandle en sliten, stresset hud. Kuren eliminerer giftstoffer, forbedrer hudtone og tekstur.  Gjenoppbygger huden og styrker lipidbarrieren. Du vil også merke effektene av kuren i lang tid etterpå.

Gjenoppbygger en livløs hud og gir en jevn hud med masse glødSisley Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge LA CURE

Ampullekuren fra Sisley er en intensiv anti-age behandling for den voksne huden. Kuren restarter huden og gjenoppretter både elastisitet og glød.

Revitaliserer huden og gir ny energiAmazing Space Moist Explosion

Økologisk fuktbombe for huden, som tilfører masse fukt og har en utglattende ”filler-effekt” på hudens overflate. Denne kuren passer til alle som har en stresset hud og ønsker å forebygge aldringstegn.

Fuktbombe med utglattende effekt

Skriv melding

Abonner Til toppen