Revolusjonerende nytt merke – nå eksklusivt hos Gimle Parfymeri!

Gimle Parfymeri fører nå eksklusivt Nannette de Gaspé sine høyteknologiske tørrmasker, som gir deg alle fordelene (og mer!) til en våt sheetmaske uten alt klisset. Det er laget masker til ansiktet, øynene, munnen, halsen, brystpartiet, hendene og rumpa!

Derfor digger vi Nannette de Gaspé:

Hver maske inneholder 87% aktive ingredienser som er tørrprintet på et superlett tekstil – ingen “fillers”. Til sammenligning inneholder konvensjonelle, våte sheetmasker opptil 85 prosent vann og glyserin. Istedenfor å ligge som en våt klut oppå ansiktet til vannet har fordampet, binder ingrediensene i tørrmaskene seg til huden og fortsetter å frigjøre virkestoffene inn i huden i seks til åtte timer etter bruk. Maskene er i tillegg laget for å brukes igjen 3 til 5 ganger!

Maskene kommer i tre forskjellige serier:

Youth Revealed, som plumper huden og bidrar til å redusere utseendet på fine linjer og rynker, samt fukter og lysner pigmentflekker.
Finnes for: Ansikt, Øyne, Munn, Hals, og Hender

Uplift Revealed, som løfter, plumper, strammer og jevner hudstrukturen. Bidrar til å forme konturene og gjenopprette fasthet, smidighet og sprett.
Finnes for: Rumpe, og Byste

Vitality Revealed, vitamin- og mineralrike biostimulerende masker som fremmer cellefornyelsen, forbedrer hudteksturen og gir glød. Maskene er laget for å etterligne tradisjonell mesoterapibehandling uten at du må utsette deg for smertefulle og kostbare injeksjoner.
Finnes for Ansikt, Hals, og Decollété

Vi har også fått inn to spennende produkter fra Noir-serien:

Nannette de Gaspé Essence Noir Polish

En trippelvirkende peeling – fysisk, kjemisk og enzymatisk. Fjerner smuss og døde hudceller og renser porene i dybden for å gjøre huden glatt, frisk, glødende og klar for å ta imot hudpleie. Med ekstrakter av bambus og vulkansk sand, aktivt kull og glykolsyre. Super å bruke før en av tørrmaskene!

Nannette de Gaspé Roller Noir Skin Revitalizing System

Boost hudens egen kollagenproduksjon med mikrodermabrasjon hjemme hos deg selv. Denne lar deg benytte deg av kroppens egen ungdomsfontene for å avsløre glattere, plumpet og generelt forynget hud, ved bruk av mikronåler som penetrerer huden og stimulerer den til å reparere seg selv.

Skriv melding

Abonner Til toppen