Boost vinterhuden med Rudolph Care behandling.

Er huden klar for vinter? Gi den en boost og book tid hos Rudolph Care sin hudpleieekspert i dag.

Kunne du tenke deg å gi huden en ekstra boost i kulden? Vi er så glade for å kunne fortelle deg at Rudolph Care kommer på besøk til oss igjen!

Tirsdag 28 t.o.m torsdag 30 november kan du nyte en 45 minutters skreddersydd hudpleiebehandling av Rudolph Care sin hudpleieekspert, Ida. Og det blir enda bedre: Ved kjøp av 3 Rudolph Care produkter betaler du ingenting for behandlingen! (Den har en verdi på kr 1400)
Gjelder fullt sortiment med unntak av solpleie, deodorant, reisestørrelser, og leppepleie
Alle som kjøper for over kr 2000 vil også motta en gave.

Denne personlige konsultasjonen vil ikke bare forbedre din hudhelse, men også gi deg råd og anbefalinger til din huds unike behov. Den perfekte treat å møte vinteren med spør du oss.
Book din time før det er for sent. Ring oss i dag på tlf: 22 44 61 42.


Her ser du en oversikt over behandlingene Rudolph Care tilbyr, men hudpleieren vil også tilpasse til din hud uansett hvilken av disse du velger:

Glow Gua sha Facial Treatment & Sculpt Gua Sha facial Treatment


En skreddersydd, personlig ansiktsbehandling som etterlater huden full av glød. Velg om du ønsker fokus på glød eller løft. Bli kjent med Rudolph Cares produkter når vår ekspert setter sammen de riktige produktene for din hud. Behandlingen fokuserer på å gjenvinne hudens vitalitet. De utvalgte produktene masseres inn i huden med en unik ansiktsmassasje: Gua Sha er en kinesisk teknikk hvor man ved hjelp av en stein masserer forsiktig og øker blodgjennomstrømningen, slik at huden fremstår med fornyet energi og en velnært glød.

Glow Facial Treatment


Bli kjent med Rudolph Cares produkter når vår ekspert setter sammen de riktige produktene for din hud. Behandlingen fokuserer på å gjenvinne hudens vitalitet. De utvalgte produktene masseres inn i huden med en unik ansiktsmassasje som jobber med å løsne spenninger, øke sirkulasjon og etterlate huden full av glød. 

Er du interessert i Rudolph Care vil du kanskje også ha glede av disse innleggene:

-Time to glow peeling mask

-Endelig her! Rudolph Care sine julegaveesker

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen