Rudolph Care Sun Face Serum SPF 30: Effektiv solbeskyttelse og antiaging i ett

Dette blir garantert sommerens “snakkis” på hudpleiefronten.

Nyheten Sun Face Serum SPF 30 fra Rudolph Care er en unik blanding av effektiv hudpleie og solbeskyttelse.

Dette serumet skjermer mot UVA- og UVB-stråler og forbedrer hudens tone og tekstur, gir fuktighet og en ungdommelig glød. Det er beriket med niacinamid som fremhever hudens naturlige glød og hyaluronsyre for å redusere fine linjer. What`s not to love?

Hovedgrunner til å elske Sun Face Serum SPF 30:

  1. Sun Face Serum SPF 30 er et ansiktsserum med SPF og opstrammende effekt, som vil gi deg beskyttelse mot solen og potent pleie.
  2. Med Sun Face Serum SPF 30 sikrer du huden din en god base med beskyttelse – og selvsagt før dagkrem og sminke, fordi den går i ett med huden – uten å bli fet.
  3. Bygger glød over tid og gir øyeblikkelig utstråling.

Slik bruker du det:

Påfør på ren hud hver morgen før dagkrem og sminke. Bruk en teskje for optimal solbeskyttelse, eller bruk som en solbeskyttende base under annen solkrem.

Rudolph Care Sun Face Serum SPF 30

Stjerneingredienser:

  • Hyaluronsyre, en mester i å tiltrekke og holde på fuktighet, resulterer i jevnere, mykere og mer elastisk hud.
  • Niacinamid har en lang rekke egenskaper som gagner huden. Det gjør huden fastere, reduserer synligheten av linjer og rynker, hjelper mot urenheter, strammer opp porene, jevner ut pigmentforandringer, og gir huden en jevnere tone.
  • Tindvedolje har god effekt på tørr og stresset hud. Den lille frukten har et høyt innhold av vitamin C, som både forebygger og reparerer hudaldring. Tindved har en lett oppstrammende effekt på huden og motvirker rødhet og irritasjon – perfekt for sensitiv hud.
  • Inulin, utvunnet fra sikorirot, har prebiotiske egenskaper. Sikori bidrar til å opprettholde en god balanse mellom mikroorganismer i huden, noe som gjør huden mindre utsatt for stress.
  • Et konsentrert ekstrakt av karbohydrater fra jordstengler av hvit sommerfuglingefær, fra Madagaskar. Konsentratet beskytter huden mot blått lys som finnes i skjermer og frie radikaler.

Sun Face Serum SPF 30 er mer enn bare solbeskyttelse; det er et aktivt hudpleieserum som gir huden vitalitet og utstråling, alt huden kan drømme om i sesongen som står foran oss. Kombiner serumet med din Rudoph Care solkrem, så er du klar for de magiske solstrålene!

Rudolph Sun Organic Sun Face Cream SPF 30 50ml
Rudolph Care har ulike solkremer som dekker alle behov. En favoritt er sun face cream SPF 30.

Rudolph Care Sun Balm SPF50
Bruk denne vannresistente solbalmen til å fylle på med faktor utover dagen, på lepper, nesetipp, rundt øynene, eller når du skal være aktiv og svette, den sitter på plass og renner ikke i øynene.

Les også: Her er vårens nye renseprodukter

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Les også om vårens nye renseprodukter og om Rudolph Care sitt nye solserum. […]

[…] Les også om Ruydolph Care sitt nye solserum! […]

Skriv melding

Abonner Til toppen