Rudolph Care sine solkremer for barn; et bærekraftig og trygt valg.

Foto: Rudolph Care

Det er svært viktig å beskytte huden mot solens UV-stråler, både for store og små. Huden “husker” episoder der den har blitt eksponert for sterk sol uten nok beskyttelse, noe som kan gi varig men. Mange liker å oppholde seg ute når det er fint vær, og spesielt barn kan bruke timesvis om dagen på lek og morro både på land og i vann. Det er derfor viktig å finne riktig solkrem for de yngre som både er enkel og effektiv i bruk, samt trygg og uten skadelige stoffer.

Her er Rudolph Care et godt valg. Dette er et økologisk merke som kombinerer høy kvalitet med avansert teknologi, med en bærekraftig tilnærming. Alle deres produkter er sertifisert av Svanemerket, COSMOS og AllergyCertified, som betyr at de oppfyller de høyeste standardene i forhold til kvalitet og miljøansvar. De har flere fantastiske produkter for både hud og hår, deriblant solprodukter som kan brukes av hele familien, i tillegg til noen som er spesielt tilpasset for barn. Husk å smør de yngre med nok solkrem senest 30 minutter før de turer ut i solen, slik at beskyttelses-filtrene får satt seg og ikke sklir av med en gang. I tillegg er det viktig med jevnlig smøring utover dagen, og alltid etter at barnet har vært en tur i vannet.

Rudolph Care Kids Sun Lotion SPF 30 og SPF 50

Denne svanemerkede solkremen inneholder fire forskjellige kjemiske filtre som effektivt beskytter huden mot både UVA,- og UVB-stråler. Den er vannfast, parfymeri og rik på lindrende agurkekstrakt, pleiende rapsolje, beroligende kamille og kjølende aloe vera. Kremen har en fjærlett konsistens som gjør den enkel å smøre ut, den trekker fort inn i huden og blir ikke fet eller hvit.

Kids Sun Lotion finnes både i SPF 50 og SPF 30, og nå har vi den i SPF i 3 forskjellige størrelser; 75ml, 200ml, og en limited edition tube på 400ml.

Rudolph Care Kids Sun Lotion SPF 50

200ml

Rudolph Care Kids Sun Lotion SPF 30

400ml

Rudolph Care Organic Sun Stick SPF 50

Rudolph Sun Organic Sun Stick SPF 50 er en stolstift med høy UVA- og UVB-beskyttelse, som både er praktisk og enkel i bruk. Den gir ekstra god solbeskyttelse for særlig utsatte områder som lepper, nese, ører, nakke og i pannen, og er også super å bruke på arr. Den har en tykk balmkonsistens som sitter godt i varmen. I tillegg til høy solbeskyttelse inneholder den pleiende og fuktighetsgivende ingredienser som er trygge for både store og små.

Kommentarer

[…] Care Sun Face Serum SPF 30 og Rudolph Care Sun Face Oil SPF 25. I dette innlegget har vi skrevet om deres solkremer til barn, og alle fordelene med å velge Rudolph Care. På fredag vil Camilla som jobber i Rudolph Care være […]

Skriv melding

Abonner Til toppen