Selvbrunere som gir den perfekte brunfargen

Ønsker du en litt mer gyllen hud og litt brunfarge nå som våren nærmer seg? Da kan selvbruningskrem være løsningen

Vi har samlet inn tips fra hudpleierne våre slik at vi kan få det beste resultatet.

1.Forbred huden din

Bruk en peeling eller skrubb som fjerner døde hudceller. Da vil selvbruneren trekke lettere inn og gi et jevnere resultat

Omorovicza Blue Diamond Resurfacing Peel

Omorovicza Blue Diamond Resurfacing Peel. Denne peelingen med opal krystaller  lysner opp, bringer frem glød og strammer opp huden.

Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate Et serum for natten som øker cellefornyelsen og gjør huden friskere, glattere og yngre.

La Mer The Refining Facial

Sur havleire sørger for en dyp rensende eksfoliering. Kvarts krystaller og diamant pudder polerer hudens overflate.

2. Bruk produkter som er egnet for din hudtype

“Det er viktig å bruke en krem som passer din hud, og skill mellom selvbruner til ansikt og kropp. Produkter som er spesielt til ansiktet er snillere mot huden og man unngår å tette porene”

For ansiktet anbefaler vi:

Omorovicza Glam Glow

Passer for de som har en sensitiv hud. Omorovicza Glam Glow er en selvbruningskrem som gir ansikt og kropp en naturlig gylden glød, mens hint av ylang-ylang løfter sinnet og edle oljer fornyer huden.

Sisley Self Tanning Hydrating Facial Skin 

Oppnå en natulig, jevn og strålende solgyllen glød. Selvbruner til ansiktet til alle hudtyper.

The Organic Pharmacy Self Tan

En økologisk og naturlig selvbruner som fukter og etterlater huden myk. Rask og naturlig farge gir en jevn og nydelig glød til huden hele året igjennom.

For kroppen anbefaler vi:

Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin

Selvbruneren fra Sisley gir rikelig med fukt, en jevn glød og absorberes raskt inn i huden.

La Mer The Face And Body Gradual Tan

Selvbruner som gir deg vakker glød både til ansikt og kropp. Denne forfriskende selvbrunings lotion absorberes raskt for en jevn, helt naturlig glød uten striper.

3.Beskytt hårlinjen din

For å unngå skjolder i hårlinjen kan du  tilføre litt pomade der håret starter. Du  kan også smøre øyebrynene dine så unngår du  at de får farge fra selvbruneren.

Vær forsiktig rundt foldene i ansiktet. Rundt nesen og over leppene må du smøre godt ut for ikke å få skjolder. Der kan det fort legge seg ekstra krem som vil gi et ujevnt resultat, anbefaler hudpleierne våre videre.

La Mer The Lip Balm

Sisley Nutrive Lip Balm

 

4.Ikke glem halsen din

Hvis du vil ha en jevn og fin farge som ser naturlig ut må du ikke glemme å smøre halsen. Pass på at du strekker ut halsen og smører lotion godt inn så unngår du at den setter seg i foldene på huden.

 

5. Tålmodighet er viktig

Det gjelder å være litt tålmodig hvis man skal få et godt resultat med selvbruning. Vent til kremen har satt seg skikkelig før du påfører makeup eller andre produkter. Det beste er å ligge med det på natten.

Lykke til fra hudpleierne på Gimle Parfymeri!

Skriv melding

Abonner Til toppen