Sensitiv hud?

Sensitiv hud er veldig vanlig i Skandinavia, og spesielt i vinterhalvåret. Tegn på at du har sensitiv hud er at den blir fort rød og føles irritert. Problemet forverres ofte ved høye temperaturforskjeller, eller hvis du bruker feil produkter. Høres det kjent ut? Da kan La Mer være er en super serie for deg! Her har vår dyktige hudpleier Lyda plukket ut noen forslag:
La mer The Cleansing Micellar Water 

En enkel og effektiv sminkefjerner som renser huden for urenheter og smuss med en mild og effektiv formel som ikke irriterer huden. Fjerner også vannfast sminke.

Rens som fjerner alle urenheter og vannfast sminkeLa Mer The Cleansing Lotion 

En melkerens er blant de mest skånsomme du kan bruke og er anbefalt for deg med sensitiv hud. La Mers The cleansing lotion renser, mykgjør, fukter og beroliger huden i ett og samme steg.

Nærende rens som gir komfortLa Mer The Treatment Lotion

The Treatment Lotion fyller huden med fukt, og “hjelper” de påfølgende produktene til å trekke bedre ned i huden slik at du får mer ut av hvert produkt. Den inneholder høy konsentrasjon av det patenterte Miracle Broth, La Mers fermentert brygg med alger og ingredienser fra havet som demper rødhet og roer ned en stresset og irritert hud.

Fukter og prepper huden


La Mer The Concentrate

Dette ikoniske serumet kalles et “plaster for huden” på grunn av sine utrolig reparerende egenskaper, og er et must for en svært sensitiv hud.
Skapt for å styrke og beskytte en skadet eller irritert hud (Kan også brukes for å forhindre dannelsen av nytt arrvev)
Høy konsentrasjon av The Miracle Broth gir en umiddelbar lindrende følelse og demper røde områder. Brukes daglig eller ved behov.

Et konsentrat laget for å styrke, reparere og beskytte


Crême De La Mer

Velkjente Crème de La Mer er en fuktighetskrem som passer perfekt for den sensitive huden. Kremen gir intens fukt, beskytter og lindrer. Da den originale kremen er svært rik i konsistensen er det laget ulike utgaver som matcher flere behov.

Gir dyp næring og komfortLa Mer The Moisturizing Soft Cream

En lettere versjon, men med alle de samme egenskapene til Creme de La Mer.

Gir huden komfort og dyp fuktighetLa Mer Moisturizing Cool Gel Cream

Kjølende og lett konsistens. For en kombinert til fet hud er denne perfekt.

Lett gelé som roer ned og gir fuktLa Mer The Moisturizing Soft Lotion

Fukt, næring og glød, med silkemyk effekt på pumpeflaske.

En perfekt balanse med fukt, næring og glødLa Mer The Moisturizing Matte Lotion

Lotion på pumpeflaske som minsker porene, matter og gir en “blur” effekt. Ofte førstevalget til menn som ikke ønsker en blank finish.

Minsker porene og matter ned hudenSkriv melding

Abonner Til toppen