Sensommerkampanje; Få glødprodukt i gave.

Få en Self tanning body lotion i gave ved kjøp på 795,- i Rudolph Care.

Vi elsker å få maksimalt ut av sommeren på alle plan. Løpe ut for de siste varme solstrålene i lunsjen, bade i sjøen, og selvsagt gjøre det vi kan for å bevare fargen vi har fått. Sistnevnte gjør vi enkelt med selvbrunerfavoritten A hint of summer self tanning body lotion fra Rudolph Care.

Self tanning body lotion er en pleiende body lotion og selvbruner i ett og samme produkt. Økologisk sertifisert og fylt med ingredienser som styrker og fukter, mens en naturlig brunfarge bygges opp. Denne gir deg virkelig sommerfølelsen året rundt!

Ved kjøp på NOK 795,- eller mer i Rudolph Care får du en fullsize self tanning body lotion i gave.
Verdi: 475. Gjelder så langt lageret rekker.

Under bildet finner du 7 av våre sensommer favoritter fra Rudolph Care;

Rudolph Care Aftersun Shimmer Sorbet
Denne avkjøler og roer ned huden etter soling i tilleg til å fremheve brunfargen med et hint av gullskimmer. Aloe vera, kokosolje og sheasmør fukter og pleier.

Rudolph Care Acai Body Scrub
En effektiv og skånsom kroppsskrubb som gir en mild eksfoliering og øker blodsirkulasjonen, slik at huden blir glatt og myk. Perfekt å bruke i dusjen før du skal legge selvbruneren.

Rudolph Care Acai Anti-aging Facial Oil
Denne nydelige økologisk açaioljen er full av antioksidanter. Inneholder vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer som balanserer, forbedrer huden og gir en sunn glød.

Rudolph Care Firming Eye Mask 
Gir umiddelbar effekt på hevelser, mørke ringer og fine linjer rundt øynene.

Rudolph Care Nourishing Cleansing Oil
 En oljerens og sminkefjerner i ett. Den milde oljen fjerner effektivt makeup og urenheter, samtidig som den hjelper huden med å holde på sin naturlige fuktighet. Den er spesielt egnet for sensitiv eller tørr hud, men kan brukes av alle som ønsker en skånsom rens. Mer om den her.

Rudolph Herbal Mint Shampoo 
Herbal Mint Shampoo er en luksuriøs og nærende shampoo med økologiske grønne urter, som styrker håret og forhindrer tørr og irritert hodebunn.

Rudolph Care Time to Glow Peeling Mask
Peelingmaske som jevner ut og forfiner hudoverflaten. Den inneholder 8% naturlige AHA-syrer som skånsomt fjerner døde hudceller og stimulerer hudens fornyelsesprosess.

Ikke ferdig med sommerferien enda? Vi har enda masse flotte solprodukter inne fra Rudolph Care. De har for eksempel egne solprodukter tilpasset barn. Disse kan du lese mer om i dette innlegget:
-Rudolph Care solkremer for barn

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen