Serumguide med The Organic Pharmacy

Foto: The Organic Pharmacy

Det økologiske merket utvider sin imponerende serumkatalog med to spennende nyheter.

Serumet er muskelkreftene i hudpleieregimet ditt. De er ekstra potente og består av mindre molekyler som trenger dypere ned i hudlagene. På denne måten kan det jobbe målrettet med å behandle din unike hudtilstand. Derfor er det lurt å velge serum etter hvilket behov huden din har her og nå. Har du for eksempel tørr hud kan du starte med å bruke et fuktserum.

The Organic Pharmacy har et stort utvalg serumer som behandler et bredt spekter av hudtilstander. De kan brukes alene eller sammen, som kan er supert for deg som ønsker en mer kompleks behandling. Ønsker du for eksempel å behandle tørr hud og forbygge aldringstegn kan du kombinere et fukt- og retinolserum.

The Organic Pharmacy Hyaluronic Acid Serum | Med2.no

The Organic Pharmacy Hyaluronic Acid Serum

Egenskap: Fuktgivende og plumpende
Dette serumet inneholder hyaluronsyre som tilfører fukt og opprettholder elastisiteten i huden. Fyller inn fine linjer og har en lett og frisk konsistens.

The Organic Pharmacy Retinol Night Serum 30ml - Fredrik & Louisa

The Organic Pharmacy Retinol Night Serum

Egenskap: Forebygger de første aldringstegnene, fornyende

Retinol er en svært effektiv ingrediens for flere hudtilstander, men den er spesielt kjent for sin forebyggende effekt på aldringstegn. Serumet øker cellefornyelsen og booster collagen, som gir huden en jevn og glatt overflate. Retinol har også svært god effekt på akne, og børbrukes på nattestid når huden er på sitt mest aktive. En fin tommelfingerregel er å alltid bruke de mest aktive serumene om natten.

Stabilised Vitamin C 30ml

The Organic Pharmacy Stabilised Vitamin C Serum

Egenskap: Beskytter, gir glød, forbedrer hudteksturen

C vitamin er en genial ingrediens i morgenrutinen fordi den gir ekstra beskyttelse mot ytre påvirkninger (for eksempel soleksponering). Det er også en must-have for alle som ønsker å redursere pigmenteringer, forbedre hudteksturen og oppnå en fantastisk glød.

The Organic Pharmacy Radiant Day Shield 30ml - Fredrik & Louisa

The Organic Pharmacy Radiance Day Shield

Egenskap: Beskytter huden mot UV stråler, gir glød, lindrende

Dette er et lett serum med UV beskyttelse, som forebygger og beskytter huden mot soleksponering og ytre miljøfaktorer. Serumet er derfor genialt for sensitiv hud. Det er også beriket med perlemorskimmer, som gir en vakker glød.

NYHET: The Organic Pharmacy Skin Rescue Serum

Skin Rescue Serum | Beautyhabit

Egenskap: Beroliger, beskytter, gjenoppretter

Roer ned og helbreder en stresset hud. Serumet reduserer arrdannelse med pleiende oljer fra tamanu, chickweed, kamille og rose. Det inneholder en kraftfull blanding av dyrebare ingredienser som behandler sensitiv hud, eller hud som har opplevd irritasjoner.

NYHET: The Organic Pharmacy Virgin Rosehip Serum 

The Organic Pharmacy Virgin Cold Pressed Rose Hip Oil 30ml at Barneys.com | The  organic pharmacy, Rosehip oil, Organic skin care

Egenskap: Vitaminrik, reparerende, pleiende

Et nydelig serum rikt på antioksidanter, inkludert vitamin A, C og omega 3, 6, 7 og 9. Serumet lysner og jevner ut hudtonen, pleier og reparerer hud med arr, pigmenteringer og strekkmerker. 

Du finner hele serumkatalogen til The Organic Pharmacy i nettbutikken vår parfymeri.no. Kom innom eller ring oss på tlf 22 44 61 42 for en skreddersydd produktanbefaling.

Skriv melding

Abonner Til toppen