Sesongens 5 store sminketrender

I høst er det 5 trender som gjelder.KNALLROSA

Byredo Lipstick

Etter at Valentino valgte å kjøre et “all pink” moteshow med modeller i rosa klær, sko, vesker og sminke har knallrosa virkelig blitt satt på kartet igjen! Byredo Lipstick i fargen semi-formal er perfekt. Den har en fuktgivende formel som pleier leppene og er i tillegg svært pigmentert.

Semi-formalSISLEY Le Phyto-Gloss

Le Phyto-Gloss fra Sisley gir masse glans og pleie uten å føles klissete. Glossen gjør leppene supermyke og rosafargen Fireworks blir du rett og slett glad av.

FireworksByredo Colour Stick

Bytt ut den daglige øyenskyggen med Colour Stick fra Byredo. Sticken kan brukes på både øyne, lepper og kinn. Den inneholder pleiende naturlige ingredienser, og har en myk konsistens som er lett å blende. Et perfekt multi-use produkt.

Sick pinkSJOKOLADEBRUNKure Bazaar Nail Polish

Dyp sjokoladebrun er en av de hotteste fargene du kan ha på neglene nå. Få looken med Nomade fra økologiske Kure Bazaar, en neglelakk som gir fantastisk farge og glans, med 90% naturlige ingredienser.

MagnificoKure Bazaar Nail Polish – Final Touch Top Coat 

Avslutt med et lag Final Touch Top Coat for å få neglelakken til å sitte som støpt.

Top CoatEYELINERByredo Kajal Pencil

For et mer grafisk uttrykk går vi for Kali Kali fra Byredo. Du kan også lage en “smoky” effekt om du ønsker et mykere uttrykk. Kajalen har en supermyk konsistens som er lett å legge og sitter godt.Byredo Eyeliner

Ved å legge en flytende eyeliner rammer du inn og definerer øynene på en elegant måte. Med eyelineren fra Byredo får du et perfekt resultat med ett enkelt strøk. Eyelineren er laget med en vannfast formel som sitter som støpt hele dagen.GLITTERByredo Eyeshadow 5 Colours

Glitter og fest hører liksom sammen, og det er tydeligvis Byredo helt enige i! Metal Boots In The Snow er en av vinterens vakreste paletter. Skyggene har en myk og kremet konsistens, som er lett å blende. Helt til venstre en en glitter topcoat som du kan bruke alene eller over de andre fargene. Elsk!

Metal Boots In The SnowWestman Atelier Super Loaded Tinted Highlight

Nydelig krem-highlighter som gir en naturlig vakker glød og fremhever ansiktstrekkene dine. Highlighteren inneholder fuktgivende ingredienser, fulle av antioksidanter som pleier og beskytter huden. Super Loaded Tinted Highlight passer alle hudtyper.GLOSSY LEPPER

Byredo Liquid Lipstick Vinyl

Liquid Lipstick Vinyl er en flytende leppestift med fantastisk shine, uten at den føles klissete. Leppestiften er long-lasting med en kremet konsistens og en cocktail av pleiende ingredienser, blant annet veganske oljer og sheasmør. Fantome, som er helt blank, kan brukes alene eller som en top-coat over øyenskyggen, som en highlighter eller over en annen leppestift.TOM FORD Soleil Neige Lip Blush

Naturlige glossy lepper får du med Soleil Neige Lip Blush fra Tom Ford. Leppestiften er transparent, men forvandler seg til en frisk rosa nyanse som fremhever leppenes naturlige farge. Leppestiften har en nydelig balm konsistens som gir umiddelbar fukt og får leppene til å se fyldigere ut.

Skriv melding

Abonner Til toppen