Sexy, sunt og skinnende sommerhår

Sol, sommer, strand og saltvann er ikke det beste for håret ditt, uansett hvor mye du elsker saltvannlook og strandfrisyrer.

Du merker det fort på hårfargen når sola tar, og selv om noen av oss gjerne vil ha lysere hår, bør det likevel beskyttes mot de skadelige strålene.

Også saltvann bidrar til å gjøre håret tørt, mens klorvann kan gi blondiner grønnskjær i lokkene.

Hårkur

Ta med deg en stor krukke kur på ferie. Siden saltvannet åpner hårets skjellag er dette en perfekt anledning til å samtidig slikke sol og pleie håret.

Oribe Signature Masque

En superrik nytelse. Denne kremmasken er en dypt fuktighetsgivende maske, som forvandler selv det tørreste og mest behandlede hår, til overlegent mykt og uimotståelig.

Kiehl’s Sunflower Color Preserving Deep Recovery Pak

Hårkur for fargebehandlet hår. Formulert uten parabener, silikon og sulfat. Forbedrer tilstanden til kjemisk behandlet hår, samtidig som den gir en ekstra boost av sunn glans og glød.

Solbeskyttelse

 Har du farget håret mørkt eller rødt er det et must med solbeskyttelse.

Oribe Dry Texturizing Spray

Større, bedre, og et fullkomment glamorøst hår. Denne usynlige tørrsprayen gir utrolig volum og sexy tekstur. Patenterte polymerer absorberer olje ved røttene, og du oppnår en fresh frisyre i dagevis. UV-beskyttende.

 

Kiehl’s Color Protect Shine Infusing Hair Oil Treatment

Solsikke og aprikos olje med solfaktor SPF 10

 

Nærende olje

Ha litt olje i håndkletørt hår, den vil da presse fukt inn i håret. Mange håroljer inneholder UV-filter, varmebeskyttelse og mengder med aminosyrer. Men ikke bruk olje rett før soling da det kan virke friterende i solen.

Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil

Denne luksuriøse tørroljen absorberes umiddelbart  i håret og gjennoppretter hårets styrke og struktur.  Fylt med en rik blanding av sjasmin, edelweiss blomst, Litchi, sandeltre, solbær, bergamott og Argan ekstrakter, penetrerer hver dråpe dypt inn i hvert hårstrå. Den intense næringen styrker og gir håret en utrolig glans. Gjør underverker på tørr, skadet og fargebehandlet hår … Flytende gull.

 

Kiehl’s Smoothing Oil-Infused Leave-in Concentrate

Kiehl´s introduserer serien Smoothing Oil-Infused Haircare som bekjemper krusete hår, glatter ut og sørger for at håret ikke floker seg.
Denne 3-trinnsserien gjør straks (etter bare én gang) håret glattere og 3 ganger mindre krusete .
Håret blir blankt og mykt, med en tiltrekkende varm og treaktig duft.

Sisley Extract For Hair & Scalp

Den synergiske virkningen mellom planteekstrakter (tropæolum blader, brennesle) og essensielle oljer (timian, salvie) er med på å bekjempe daglig miljømessig stress (forurensing, UV-stråler, hårspray, hårfarging, blekning osv.) som påvirker håret og hodebunnen.

Oribe Shine Light Reflecting Spray

Shine Light Reflecting Spray er en spray som tilfører håret umiddelbar glans. Inneholder arganolje og sitrongress som gjør at håret blir skinnende og glatt.

 Saltvannslook

Saltvannshår kan være sexy, men det er alltid lurt å skylle håret etter å ha vært i saltvann. For å beholde looken så kan du bruke en saltvannsspray i fuktig hår og la det lufttørke.

Oribe Shine Aprés Beach Spray

Oribe Shine Après Beach (Wave and Shine Spray) er en helårlig teksturspray for bustete, beach-inspirerte bølger med UV beskyttelse. Passer alle hårtyper.

Glansfullt hår

Kiehl’s Olive Fruit Oil Nourishing Shampoo

Kiehls Olive Fruit Oil Nourishing Shampoo er en mild, men fyldig og kremet sjampo for tørt, underernært hår. Den nærer og gir fuktighet til håret mens den forsiktig renser og etterlater håret glatt, smidig og full av glans, uten å tynge det ned.

Oribe Shampoo For Brillance & Shine

Oribe Shine Shampoo For Brillance & Shine er for deg som vil skinne som solen. Medium til kraftig hår.
Denne fuktighetsgivende sjampoen fremhever den mest elegante glansen og reflekterer det ultimate lyset. Briljant!

Oribe Shine Supershine Moisturizing Cream

En luksuriøs nyskapning av leave-in balsam, denne suverene kremen tilfredsstiller selv de mest tørste hårene, demper frizz, og gjenoppretter håret til en overnaturlig mykhet og glans.

 

Hårduft

BYREDO Hair Perfume

BYREDO hårparfymer kommer i seks av favorittduftene i denne serien.

 

Oribe Côte d’Azur Luminous Hair & Body Oil

Opplev Oribes signaturduft med denne luksuriøse og glitrende oljen som gir huden eller håret en silkeaktig glans og mykhet. Innslag av italiensk bergamott, jasmin og sandeltre kombineres med en blanding av nærende oljer. Bruk den i tørt eller fuktig hår.

The Organic Pharmacy Sweet Vanilla Dry Oil

Fylt med en delikat duft av søt vanilje, nærer og reparerer denne deilige oljen både hud og hår. Beriket med en eksklusiv cocktail av 7 forskjellige antioksidantrike planteoljer og en lett konsistens som absorberer raskt inn i huden.

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen