Sisley fanger duften av drømmer med ny parfymekolleksjon.

Familieselskapet Sisley Paris lanserer Les Eaux Rêvée, en kolleksjon med seks drømmende dufter inspirert av alle generasjonene i familien D`Ornano.


“Triggered by dreams. Embellished in art. Inspired by nature”.

L’Eau Rêvée betyr “vann av drømmer” og er en duftkolleksjon proppet med farge, lekenhet, og som er inspirert av alle de ulike minnene familien har skapt sammen. Deres enorme kreativitet og kjærlighet for naturen er en rød (eller skal vi si grønn?) tråd i alle de seks duftene, som lanseres som Eau de toilettes.
Serien kan deles inn i tre kategorier; sitrus, floral, og krydder.

Sitrusfest:
Sitrusduftene d’Hubert og d’Alma er to friske og lystige dufter som gir assosiasjoner til glede og latter, og drømmende øyeblikk i naturen sammen med familien. Her finnes mye kjærlighet og god energi som vi tror du vil falle pladask for.

Sisley L’Eau Rêvée d’Hubert Eau de Toilette

Frisk og aromatisk duft med geranium, mint, sedertre og patchouli inspirert av Sisleys grunnlegger.

Vi kan garantere deg at du aldri har luktet noe lignende. Den irrgrønne duften d`Hubert er familiens hyllest til Hubert D`Ornano som grunnla Sisley i 1976, og drev firmaet i førti år før han gav tøylene over til sin sønn Philippe. Familien plukket ut frisk geranium som hovednote, som de mener er “den maskuline rosen.” Sammen med med mynte, sedertre, og shiso, en unik japansk urte som gir et pudrete preg blir dette en utrolig spennende og kompleks duft for den som ønsker noe helt unikt.


Parfymør: Alexis Dadier

Sisley L’Eau Rêvée d’Alma Eau de Toilette

En frisk, akvatisk duft med iris og kjølig kardemomme, inspirert av den franske landsbygden og det karakteristiske landskapet der med sine innsjøer og elver.
Kardemomme, bergamott og basilikum møter myk iris, egyptisk sjasmin, og rose. Patchouli, vetiver, og trenoter runder av og skaper en nydelig frisk og treaktig duft som virkelig fanger lukten av natur.


Parfymør: Bernard Ellena

BLOMSTERENG:
De to florale duftene i kolleksjonen fremhever blomstene tuberose og sjasmin. Duftene representerer frihet og kjærlighet, og vi kan drømme oss avgårde til lange sommerkvelder i Sisleys egne blomsterenger på landstedet i Frankrike..

Sisley L’Eau Rêvée d’Eliya Eau de Toilette

D`Ornano familien elsker blomster og farger så vi ble ikke overrasket da de laget denne duften inspirert av en tropisk bukett av eksotiske blomster etter en regnskur.

d´Eliya er sprudlende floral og sentreres rundt den kraftfulle tuberosen. Søt tyrkisk rose og fiol gir et gourmand preg som gjør duften både mystisk og spennende. Akkord fra sedertre og patchouli gir duften dybde sammen med ambrette frø som gir duften sensualitet og styrke. 

Parfymør: Domitille Bertier

Sisley L’Eau Rêvée d’Isa Eau de Toilette

d´Isa er en solfylt duft fylt med energi fra hvite blomster og intenst krydder. Denne har en vakker historie da den er inspirert frem av et minne fra Isabelle, om hvordan hun og Hubert d´Ornano skapte sin idylliske hage sammen.

Duften er svært kontrastfylt. Den får friskheten sin fra grønn mandarin, grapefrukt og rosa pepper. I hjertet er det sjasmin som spiller hovedrollen kombinert med grønn te. I bunn ligger varm musk som gjør d´Isa til en sensuell og varm duft full av liv som en blomstrende hage som bader i sol.

Parfymør: Guillame Flavigny

KRYDDERDRØM:
I den krydrete kategorien møter du d`Ikar og d’Aria. I D’Ikar møter du en svært spennende aroma inspirert av familiens feriested, Korsika. Er du derimot på leting etter en varmere krydderduft bør du sjekke ut d’Aria, hvor den fruktige og læraktige osmanthus blomsten kombineres med ingefær.

Sisley L’Eau Rêvée d’Ikar Eau de Toilette

Inspirasjonen til d´Ikar er hentet fra Korsika, et av stedene som står d´Ornano familien nærest. Den varme solen, det karakteristiske landskapet og frisk havbris gir glede for kropp og sjel. Her er duften av Korsikas planteliv.

Friske sitrusnoter, essensen av grønn pistasj, lentisk absolute (en luftig busk som finnes på Korsika), kombineres med jordaktig vetiver for å avsløre varme, uventede toner – en kraftig og forførende aroma.


Parfymør: Vincent Ricord

Sisley L’Eau Rêvée d’Aria Eau de Toilette

Isabelle d´Ornano har latt seg inspirere av en livlig og fargerik kostymefest. Krydret ingefær, kombinert med fersken -og lærnoter. 

L´Eau Rêvée d´Aria åpner lekent med friske sitrusnoter; bergamott, mandarin, grapefrukt og sitron, som møter eksotiske hjertenoter med fruktige akkorder fra lilla ingefær, vill oliven, fersken og aprikos. Karakteristisk patchouli og vetiver gir en styrke til duften, og sammen med sødmen fra benzoin, vanilje og myk musk får duften en orientalsk eleganse.

Parfymør: Shymala Maisondieu 

Skriv melding

Abonner Til toppen