Sjekk ut våre junifavoritter!

Foto: La Mer

Vi er i gang med juli, og mange av oss kan sikkert mimre tilbake til juni som en skikkelig deilig sommermåned med mye fint vær, soling og bading. I den anledning har vi valg ut våre favoritter fra måneden som gikk som byr på en fin miks av diverse hudpleieprodukter, noen dufter, samt et go-to produkt som er nydelig til både håret og hodebunnen.

Lill-Ann
Augustinus Bader The Eye Patches

Da vi fikk vite at Augustinus Bader skulle komme med øyepatches hadde vi ganske høye forventninger, for å si det mildt. Hittill har alle hans produkter imponert stort, så gleden var stor da også denne nyheten stod til forventningene, og vel så det. Hydrogelmaskene gir intens fukt, reduserer mørke ringer og hevelser under øynene, og gir en jevnere hudtone og hudoverflate. De er enkle i bruk, og helt geniale som en quick-fix mens man nyter frokosten med avisen i hånden.

Lisa
SISLEY Exfoliating Enzyme Mask

Denne masken eksfolierer huden på en skånsom måte, og gjør den ren og klar til de påfølgende hudpleieproduktene. Når pudderet kommer i kontakt med vann blir det forvandlet til en tykk, skummende krem, perfekt å påføre som en maske. Den byr på en deilig duft av lavendel som gir deg en følelse av komfort og velværet.

Marthe
La Mer The Reparative Body Lotion

Oppleves huden din noe sår og tørr etter lange dager på stranden med mye soling og bading? Da er denne rike bodylotion helt nydelig å smøre seg inn med. Den trekker fort inn i huden, og gir massevis av fukt, pleie og glød, hvor huden føles god som ny og silkemyk resten av dagen.

Thea
Supracor SpaCells Body Exfoliator

Å jevnlig eksfoliere og rense kroppen er viktig å gjøre året rundt. Det vil fjerne produktrester (som solkrem og gammel solfiltre), smuss og døde hudceller, som vil hjelpe til å forhindre potensielle utbrudd og problemhud, samt bidra til at påfølgende hudpleieprodukter trekker skikkelig inn i huden så de oppnår optimal effekt. Dette “skrubb-beltet” fra Supracor er helt genial da den gjør det enkelt å eksfoliere og rense hele kroppen, selv på de stedene det kan være vanskelig å komme til. Den er antibakteriell, kan både brukes på tørr hud og sammen med vann, veier lite og er perfekt å pakke med seg på ferie.

Ida
Roos & Roos A Capella Eau de Parfum

“The emotion Alexandra feels at the
beauty of a voice soaring alone in all its purity”.

Det er sommer og fint vær, hvor man kan høre fuglene synge i kor blant grønne trær og vakre blomster. A Capella fra Roos & Roos er en floral grønn duft som får deg i et godt humør, og fyller deg med masse energi og livsgnist. Om sommeren er det mange som ønsker en noe lettere duft enn hva man bruker om vinteren, og da er denne et perfekt valg. Den inneholder noter av bergamott og mandaring, rosenknopper og eføy, og trenoter. Nam!

Parfymør: Fabrice Pellegrin

Mia
Omorovicza Thermal Cleansing Balm

Vinner av beste Anti-Age rens av Harpers Bazar.
Etter en lang dag i solen hvor man både har brukt solkrem, hudpleie og sminke, kan det være ekstra godt med en skikkelig detox og dyprens. Denne rensebalmen fra Omorovicza inneholder blant annet ungarsk moor-gjørme som er rik på kalsium og magnesium, som vil trekke frem urenheter i huden. Den fjerner all sminke, til og med vannfast mascara, og etterlater huden fuktet, fastere, smidig, og strålende ren. Den passer for alle hudtyper, også for deg med sensitiv hud.

Irene
Vyrao Georgette Eau du Parfum

Vyrao er et unikt og spennende merke som lager parfyme hvor duft og velvære er kombinert for å vekke positive følelser. De inneholder plantemedisin og blomsteressenser som forsterker ditt eget energifelt, og er laget for å skape en stopp-effekt, for så å endre din sinnstilstand i en positiv retning. Georgette er en moderne og androgyn roseduft, inspirert av Yasmins bestemor som hun hadde et nært forholdt til. Gjennom denne duften ønsket hun å formidle det varme og trygge, samt fremme styrke og egenkjærlighet. I likhet med alle hennes parfymer, inneholder også denne flasken en ladet Herkimer krystall, som er kjent for å rense, forsterke og øke energi.

Duftnoter: tyrisk rose, sandeltre, patchouli, rosa pepper og sort tobakk.

Lyda

Omorovicza Gentle Buffing Gelee

Med denne gelérensen har Omorovicza oppnådd en fin balanse mellom en grundig eksfoliering og en mild rens. På en skånsom og effektiv måte fjerner den urenheter, smuss og døde hudceller, og etterlater hudoverflaten frisk, glatt og klar for neste steg i hudpleierutinen. I tillegg har den en forfriskende og nydelig duft av sitrus. Påfør en liten mengde på fuktig hud og masser i sirkulære bevegelser til gelérensen får en krem-til-skum tekstur. Skyll så godt av med vann.

Sisley Precious Hair care Oil- Hair & Scalp Care

Denne favorittoljen er et must da den gjør alt for håret ditt. Du både ta den i tørt og fuktig hår, og inneholder ingredienser som gir masse pleie og fukt, og etterlater håret silkemykt og med med den fineste glansen. Den har en supergod tekstur som gjør at den ikke tynger ned håret, så denne passer til alle hårtyper, også deg med fint og tynt hår. Den er også ypperlig å bruke for deg som har en tørr hodebunn som trenger litt ekstra TLC. Elsk!

Skriv melding

Abonner Til toppen