Skap stemning hjemme med disse fantastiske duftene

Varme, krydrete dufter passer perfekt for vinter- og juletider. Fyll huset med varmen fra et herlig duftlys eller en luksuriøs rom-spray fra Byredo, og heng deilige garderobedufter fra Karmameju i klesskapet. Perfekt å gi bort til en du bryr deg om. Dette er duftene vi vil skape stemning med hjemme på kalde vinterkvelder!

BYREDO Room Spray Tree House

BYREDO Room Spray Tree House er inspirert av koselige og komfortable tømmerhus, og fyller rommet med varme trenoter. Passer perfekt i julen og til koselige kvelder hjemme.

 

BYREDO Peyote Poem Candle

BYREDO Peyote Poem Candle dufter søtt, mystisk og dypt av nellik, tonkabønne, patchouli og vanilje. Et vakkert lys i håndblåst glass som tar seg godt ut i stuen, på badet eller på soverommet.

 

 

NEOM Organics Precious Moment Candle

Precious Moments er et nydelig julelys med en helt ny duft av vetivert, svart pepper og ingefær. Duften virker oppløftende og energigivende med sitrusoljer av appelsin og bergamot. Fyll hjemmet med duften av jul!

 

Tom Ford Oud Wood Candle

En spennende Tom Ford-duft i duftlysversjon med dype noter av argantre, rosetre og kardemomme. Et duftlys med varme og sensualitet som fyller rommet, fryder sansene og varer lenge.

 

Karmameju Wardrobe Fragrance

Fyll garderoben din med krydder- og trearomaer av edelgran, sedertre, sypress og sandeltre. Balansert med friskhet fra sitrongress og petitgrain. En klassisk duft som sørger for at garderoben din dufter nydelig, uten å bli overveldende.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen