Skjønne nyheter

skjønne nyheter (Custom)

Stem Celluar Resurfacing Micro-Exfoliant

En intensiv eksfolierende mikrodermabrasjon som reduserer fine linjer, gjør huden mykere og jevnere. Et godt aternativ til vanlig kjemisk dermabrasjon som gjøres på hudpleieklinikker.

sc-resurfacing-micro-exfoliant-web-2000x2000_1_1_

buy-knapp-blogg

Amazing Space Shea Butter Facial Cleanser

Mild rensebalm til daglig rens av tørr og dehydrert hud. Fjerner smuss og makeup og etterlater huden silkemyk. Rik å milde rensende oljer fra sesam, kokos og antibakteriel rosmarin.

75ml_shea-butter_1 (Custom)

buy-knapp-blogg

 

La Prairie White Caviar Illuminating Pearl Infusion

White Caviar Illuminating Pearl Infusion er en konsentrasjon av lys innkapslet i hvite kaviarpærler som bekjemper missfarging på huden. Den inneholder bland annet gyllent kaviarekstrakt och C-vitamin som minsker produksjonen av melanin, skaper en beskyttelse mot forurensning og demper inflammasjon.

La Prairie White Caviar Illuminating Pearl Infusion (3) (1) (Custom)

buy-knapp-blogg

Giorgio Armani Beauty Bronzing & Highlighting Face Palette Sunrise

Nydelig palette med solpudder og highlighter som gir en naturlig glød og strålende solkysset hud.

01ffcf7ef3c7947846075562a24c6181 (Custom)

buy-knapp-blogg

Rudolph Care Sun Body Lotion Shimmer Sorbet SPF 30

Rudolph Care Sun Body Lotion Shimmer Sorbet SPF 30 er en ny glitrende versjonen av Rudolph Suns prisvinnende Sun Body Lotion SPF 30. Vi har tilføyd et streif av gullshimmer til en av våre sommerfavoritter da vi ønsker å gi din hud optimal solbeskyttelse og samtidig gi den en vakker glød.

sunbody_shimmer_webshop_0 (Custom)

buy-knapp-blogg

 

Oribe Bright Blonde Radiance & Repair Treatment

Behold den strålende blonde glansen med dette produktet spesielt formulert for blondiner. Dette lette konsentratet reparerer skjøre og flisete tupper og hindrer det i å bli skadet. Etterlater håret mykt mens filoette pigmenter balanserer og jevner ut så den blonde fargen bevares.

oribe_con_pdp__bbradiancerepair_custom_

buy-knapp-blogg

Tom Ford Sole Di Positano

Tom Ford Sole Di Positano er siste tilskudd til Neroli Portefino kolleksjonen. Dette er en lett duft  fullstappet med luksuriøs solbadet sitrus. Denne lekre duften gir deg den drømmeaktig glansen vi kjenner fra den italienske kysten. En mesterlig blanding av italiensk bergamot, Petitgrain Bigarade, sitron og mandarin og med skarp kontrast av Shiso LEAF.

Fåes kun i butikken, men du kan bestille den på telefon.

T5-SOLE_OC_50ML_A

 

Skriv melding

Abonner Til toppen