Slik beskytter du huden din i vårsolen

Påsken nærmer seg, og det er på tide å ta frem solkremen. Husk å sjekke holdbarhetsdatoen, og kjøp ny hvis den er for gammel. Vi har et stort utvalg her på Gimle Parfymeri både med kjemiske og fysiske filter, og med eller uten anti-age egenskaper.

Her er noen av våre favoritter:

La Prairie Cellular Swiss UV Protection SPF 50

La Prairie Cellular Swiss UV Protection SPF 50 er et lett, beskyttende og behandlende produkt i ett. Brukes over fuktighetskremen og tilbyr daglig beskyttelse mot eksponering for UVA, UVB og miljøforurensning, samtidig som den aktivt motvirker aldringstegn.

Sisley Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 30

Perfekt å bruke de første gangene man er er i solen. Solbeskyttelse til ansiktet for alle hudtyper. Kombinasjonen av aktive planteekstrakter, E-vitaminacetat og essensielle oljer er med på å holde huden smidig, glatt og fuktet. Produktet har en fin og glatt konsistens, så den er lett å påføre og føles luksuriøs på huden. Kommer også med farge, i nyansene golden, amber, colorless og natural.

Lancaster Sun Sensitive Comforting Cream SPF50+

Solkrem for selv veldig sensitiv, reaktiv hud. Gir svært høy, bredspektret beskyttelse mot UVA- og UVB-stråling samt beskyttelse mot synlig lys og infrarød stråling! Styrker huden og bidrar til å gi deg en glødende brunfarge som varer.

Lancaster Sun Beauty Velvet Cream SPF30

Ideell for hud som brunes langsomt og gradvis, med bredspektret beskyttelse mot alle solens stråler. Fukter og pleier huden slik at du får en brunfarge som varer og huden føles myk og hydrert.

Lancaster Sun Perfect Illuminating Cream SPF30

Spesielt utviklet for deg som vil forebygge aldringstegn og få en umiddelbar, naturlig glød. Solkrem som også gir hudpleieresultater, med bredspektret beskyttelse samt pleiende ingredienser som reduserer synligheten til fine linjer og pigmentflekker. Beriket med glødgivende ingredienser, blir ikke klissete eller skinnende, og gir huden en fløyelsmyk finish.

Sisley Sunleÿa G.E. Age minimizing global sun care SPF 30+++

Virker som et anti-aging-skjold for huden, forebygger og behandler rynker og fine linjer, pigmentflekker, dehydrering og tap av fasthet. Etterlater huden med en strålende og holdbar brunfarge. Frisk og silkeaktig tekstur som absorberes raskt.

Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense Aqua Gel Sunscreen SPF 50  

Fukter, beskytter og pleier med SPF 50 PA++++. Gir høy beskyttelse med en lett, behagelig tekstur, og er testet under fuktige forhold. Gir et matt resultat og føles jevn på huden.

Omorovicza Mineral UV Shield SPF 30 

Mineral UV Shield SPF 30 er en fysisk solkrem som beskytter og reparerer huden uten  å tette porene eller lage irritasjoner.

Vitamin C reduserer effekten av solskader og de lysreflekterende mineralene og titandioksid glatter ut linjer og ujevnheter og etterlater huden med en glatt og matt overflate.

Rudolph Sun Organic Sun Face Cream SPF 30

Organic Sun Face Cream SPF 30 er en rik og pleiende krem, som beskytter sart hud i ansiktet optimalt mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Inneholder naturlige aktive ingredienser – bl.a. kamille som lindrer og beroliger.

The Organic Pharmacy Cellular Protection Sun Cream SPF 30

En naturlig mineralsolkrem som kombinerer titandioksid og sinkoksid for å gi beskyttelse mot UVA og UVB-stråler. Ingen nanopartikler, bare fint mikroniserte mineraler som beskytter huden mot for tidlig aldring og solskader. Også fylt med aloe, nyperose, sheasmør og kalendula som gir næring og beskytter. Dufter himmelsk!

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment SPF 25 

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment med SPF 25  fås både med og uten farge, og gir opp til 12 timers fuktighet til leppene.

Rudolph Sun Organic Sun Stick SPF 50

Rudolph Care Organic Sun Stick er en solstift med høy UVA- og UVB-beskyttelse (SPF 50). Beskytter effektivt lepper, ører, nese, nakke og andre områder som er særlig utsatte i solen.

Skriv melding

Abonner Til toppen