Slik får du den fineste brunfargen.

– Som holder seg langt utover høsten.

Vi har plukket ut produktene som hjelper deg med å få maksimalt ut av solstrålene.

Supracor SpaCells Bath Mitt

Eksfolier og rens kroppen for produktrester (som solkrem og gammel solfilter), smuss og døde hudceller med Supracor SpaCells Bath Mitt. Dette er viktig for å hindre eventuelle urenheter og problemhud, og vil også gjøre at hudpleieprodukter trekker ordentlig godt inn i huden og gjør full nytte av seg. Votten er antibakteriell, og du kan både bruke den på tørr hud og med vann. I tillegg veier den nesten ingen ting, og er dermed helt genial til å bringe med seg på ferie.

Sisley Phyto Blanc Buff & Wash Gel

En mild peeling til ansiktet er også viktig å ha for hånden i sommer for å sikre at gammelt solfilter er helt borte før man påfører ny solkrem. Sisleys Blanc Buff & Wash Gel er en helt nydelig gelee som inneholder små eksfolierende partikler, naturlige planteekstrakter, og essensielle oljer og er mild nok til daglig bruk. Vi peeler kun om morgenen, aldri rett etter soleksponering når huden allerede kan være litt rød og irritert.

Rudolph Care Sun Body Lotion

Ingen sommer og sol uten en god solkrem med bra solbeskyttelse. Sun Body Lotion SPF 50 er en beskyttende, beroligende og vannfast lotion, som gir effektiv beskyttelse mot solens UV-stråler. Den er lett å påføre, føles hverken klissete eller fet, og blir ikke hvit. Den gir også masse fukt og pleie til huden din takket være naturlige, økologiske ingredienser. Å gå for en solkrem med høy solfaktor betyr ikke at du ikke blir brun, men at du kan være lenger ute i solen før du må smøre deg på nytt. Dette er med på å forhindre at du blir rød og solbrent for så å flasse, men vil heller bidra til en jevn og fin brunfarge med lenger holdbarhet.

Rudolph Care lager også solkrem i SPF 30 som kommer i 3 størrelser, og lager nydelige solkremer for barn.

Sisley Super Soin Apres-Soleil – After Sun Care

Ikke dropp After-sun! Den er helt essensiell fordi den effektivt kjøler ned huden, stopper brenningsprosessen, og gir huden fukten den trenger. Favoritten på huset er After-Sun Care Tan Extender fra Sisley, som inneholder naturlige selvbrunende ingredienser for en varig farge og glød. Ved daglig bruk av denne vil det redusere risikoen for at huden flasses av, som igjen bidrar til at brunfargen varer lenger.

Rudolph Care A Hint Of Summer

Rudolph Care sine A Hint Of Summer Self Tanning Drops er et must i baderomshyllen. Disse økologiske selvbruningsdråpene gir masse glød, og kan brukes både i ansiktet og på kroppen. De er enkle i bruk hvor du blander den sammen med kremen din, og er helt ypperlige for deg som er litt “redd” for å bruke selvbruning. Perfekt for å opprettholde fargen utover høsten, eller for deg som ikke skal tilbringe sommeren på et solrikt sted og som rett og slett trenger å “jukse” litt. Om du så skulle ønske et produkt som gir en enda dypere farge, kan vi anbefale å teste ut Rudolph Care A Hint Of Summer – The Mousse.

Augustinus Bader The Face Cream Mask

Føles huden noe tørr og sår etter mye soling og bading, er Augustinus Bader sin The Face Cream Mask en sikker go-to. Denne masken kan du både bruke som en quick-fix hvor du har den på i 8-10 minutter før du skyller den av, eller sove med gjennom natten for optimal effekt. Den beroliger, reparerer, og gir masse fukt og pleie til huden, og inneholder merkets patenterte TFC8-gele som optimaliserer cellenes fornyelsesevne. Etterpå føles huden beroliget, gjennomfuktet, smidig, og god som ny.

Skriv melding

Abonner Til toppen