Trikset som gir deg supre resultater med de nye, eksklusive tørrmaskene!

Har du prøvd Nannette de Gaspé sine nye høyteknologiske tørrmasker? De gir deg alle fordelene (og mer!) til en våt sheetmaske uten alt klisset. Her er noen tips om hvordan du kan bruke dem som en intensiv kur og virkelig oppleve forskjellen de gjør!

Tørrmaskene kan, i motsetning til andre sheetmasker, brukes om igjen. Derfor kan du gi huden din en skikkelig intensiv behandling over en periode på 3 til 5 dager, hvor du bruker masken hver dag! Før første påføring (dag 1) anbefaler vi at du bruker Nannette de Gaspé Essence Noir Polish som renser porene i dybden for å gjøre huden glatt, frisk, glødende og klar for å ta imot hudpleie. Eller så kan du bruke Nannette de Gaspé Roller Noir som ved hjelp av mikronåler stimulerer huden til å reparere seg selv og lar ingrediensene fra masken penetrere dypere ned i huden!

Maskene kommer i tre forskjellige serier:

Youth Revealed, som plumper huden og bidrar til å redusere utseendet på fine linjer og rynker, samt fukter og lysner pigmentflekker.
Finnes for: Ansikt, Øyne, Munn, Hals, og Hender

Uplift Revealed, som løfter, plumper, strammer og jevner hudstrukturen. Bidrar til å forme konturene og gjenopprette fasthet, smidighet og sprett.
Finnes for: Rumpe, og Byste

Vitality Revealed, vitamin- og mineralrike biostimulerende masker som fremmer cellefornyelsen, forbedrer hudteksturen og gir glød. Maskene er laget for å etterligne tradisjonell mesoterapibehandling uten at du må utsette deg for smertefulle og kostbare injeksjoner.
Finnes for Ansikt, Hals, og Decollété

Derfor digger vi Nannette de Gaspé:

Istedenfor å ligge som en våt klut oppå ansiktet til vannet har fordampet, binder ingrediensene i tørrmaskene seg til huden og fortsetter å frigjøre virkestoffene inn i huden i seks til åtte timer etter bruk. Hver maske inneholder 87% aktive ingredienser som er tørrprintet på et superlett tekstil. Dette er høyteknologisk hudpleie!

Skriv melding

Abonner Til toppen