Slik får du lekre sommerben

Sommeren er på vei og det er på tide å forberede kroppen for varme, solfylte dager. Se hvordan du går frem for lekre sommerben!

Skrubb

Begynn med å gi huden en omgang med skrubb, spesielt albuer, knær og legger. Husk at skjoldete hud ofte skyldes ujevn absorbering i huden når du smører på kremer og selvbruning. Derfor er det viktig at den er helt ren for at du skal få et naturlig resultat.

La Mer The Body Refiner
En luksuriøs glødgivende kroppspeeling. Krembase med 1.75 karat rent diamantpudder, som fjerner døde hudceller.  Rensende fermentert sjømudder virker detoksiderende, som gir en klar, glødende hud. Hyaluron syre binder fuktigheten, mens mikroalge-kompleks mykgjør og roer huden.

Sisley Energizing Foaming Exfoliant Body

Energizing Foaming Exfoliant inneholder et supereffektivt kompleks av essensielle oljer og planteekstrakter som gir en vakrere hud. Produktet er beriket med mikroperler som eksfolierer huden skånsomt, men effektivt.

Kiehl’s Gentle Exfoliating Coriander

 Kiehl’s Gentle Exfoliating Coriander er en effektiv bodyscrub som fjerner skånsomt døde hudceller, uten å tørke ut huden. Inneholder naturlig eksfolierende partikler fra Luffa frukt og havrekorn og berikende fuktighetsgivende ekstrakter av Aloe Vera og Kamille.

Amazing Space Mandarin Refresher Liquid Soap & Exfoliator

Inneholder naturlig alpha hydroxy acid fra bl.a. frisk mandarin juice, som mildt men effektivt renser huden for “døde” celler, forfiner og glatter hudens overflate bemerkelsesverdig. Sukkerrør med agurk gir kjølende fukt.

Hårfjerning

Fjerning av hår kan enten gjøres med voks eller med barbering. Barberer du er det best å gjøre det etter en varm dusj når huden er myk og varm.

Kiehl’s Ultimate Brushless Shave Cream White Eagle

Denne unike barberkremen inneholder Aloe Vera som lindrer huden under barberingen, og bidrar til å sikre en tett barbering med minst mulig ubehag.

Grown Alchemist Shaving Gel: Sandelwood & Sage

Dette er en barberings gel som er formulert for å mykne og løfte opp hårsekkene. Dette gir en maksimal glid slik at man får en komfortabel barbering.

Omorovicza Soothing Shave

Denne fuktighetsgivende og beroligende barberkremen kombinerer de anti-inflammatoriske egenskapene til ungarske mineraler og den avkjølende effekten av kamfer og mentol for en forfriskende, men likevel forsiktig barbering.

Oppstramming og celulittfjerning

Det finnes mange gode produkter som strammer opp huden og som minsker celulitter. En god sirkulasjon er et must for at vi ikke skal få vannansamlinger i bena.

Sisley White Ginger Contouring Oil For Legs

Denne oljen er formulert med kraftige essensielle oljer som vil  løsne opp i væskeansamlinger og redusere forekomsten av celulitter. Dette vil gjøre huden strammere og bena vil føles og se slankere ut.

Amazing Space Detox & Anti Cellulite Oil Draining & Slimming Effect

Avgiftende cellulitt olje. Passer til deg med cellulitter og du som vil forebygge. Utrensende essensiell oljecocktail med avgiftende effekt. Virker antiseptisk og drenende ved opphopning av avfalsstoffer og veske. Effektiv mot cellulitter, og som hjelp mot fettdepot under slankekur.

The Organic Pharmacy Anti-ageing Firming Body Cream

En hardt arbeidende anti-aging body krem. Gjør huden fast, toner og reduserer de synlige tegnene på hudens aldring og tretthet. Detoxifier, strammer og former huden, reduserer og reverserer solskader, reduserer cellulitter og stimulerer nedbrytingen av fett.

Selvbruning

Brun-uten-sol er benas beste venn. De ser alltid litt flottere og sterkere ut med en gyllen farge fordi lyset reflekteres mer jevnt over hele benet.

Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care

Selvbruneren fra Sisley gir rikelig med fukt, en jevn glød og absorberes raskt inn i huden. Vårt beste tips er å smøre et tynt lag i sirkelbevegelser før du går til sengs, og vi lover at du står opp med en farge som etter tre dager i sola. Bruk selvbruning to ganger i uken for å vedlikeholde fargen.

La Mer The Face And Body Gradual Tan

Selvbruner som gir deg vakker glød. Denne forfriskende selvbrunings lotion absorberes raskt for en jevn, helt naturlig glød uten striper.

Rudolph Care A Hint Of Summer

A Hint of Summer er en økologisk selvbruner som gir deg en gylden glød, og gjør det lett å oppbygge og vedlikeholde en solbrun farge i både ansikt og på kroppen – helt uten å utsette huden for solens skadelige stråler. Fremfor å lage en tradisjonell selvbruner, så er de fargegivende ingrediensene komprimert , så du kan blande dem direkte i de hudpleieproduktene du liker best å bruke.

The Organic Pharmacy Self Tan

En naturlig selvbruner som fukter og etterlater huden myk. Rask og naturlig farge gir en jevn og nydelig glød til huden hele året igjennom. The Organic Pharmacy Self Tan har blitt utviklet ved hjelp av en unik sukkerrør teknologi, DHA. Godkjent av Ecocert og trukket ut fra sukkerrør. denne lette kremen gir rask og jevn farge. Naturlig og fin glød hele året til både ansikt og kropp. Passer selv til veldig sensibel hud.

Glødende hud

Det er fint om huden ser silkemyk ut  og stråler. Oljer eller kremer med litt shimmer eller farge gjør huden ekstra glødende og vakker.

La Mer The Glowing Body Oil, Limited-Edition

Denne luksuriøse, skimrende og nærende oljen gir huden en ungdommelig og solkysset glød. Finnes i begrenset opplag.

 

Omorovicza Gold Shimmer Oil

Omorovicza Gold Shimmer Oil er en skimrende olje som etterlater huden myk, jevn og glødende. Diskré gullpartikler gir en forførende glød til huden og til et glansfullt hår. Den skinnende duften av ylang-ylang tilføyes for en helhetlig effekt.

Rudolph Care Aftersun Shimmer Sorbet

Aftersun Shimmer Sorbet vil fremheve din vakre sommerglød etter en varm dag i solen med et elegant streif av gullstøv.

The Organic Pharmacy Tan Accelerator

Aloevera formelen vil den gi en umiddelbar søndag kysset glød til ansiktet og kroppen, mens de aktive planteingrediensene aktiverer og øker produksjonen av melanin.

Skriv melding

Abonner Til toppen