Slik får du myke, vakre og forførende lepper

Leppene våre er en viktig faktor for at vi skal se sunne, friske og vakre ut. Man kan ha en perfekt hud og nydelige øyne etc, men hvis leppene er tørre og sprukne ødelegger det hele uttrykket, og man ser fort eldre ut enn man er. Vinter og kulde er med på å tørke ut leppene, men tørre lepper, sår eller missfarging av leppene kan også være tegn på at noe ikke er helt som det skal med kroppen. For eksempel kan tørre lepper være tegn på at blodprosenten eller jern lageret er lavt, eller det kan også være ubalanser i fordøyelsen og væskebalansen. Mange ganger ser vi at kostholdet spiller inn og at man kanskje ikke får i seg de vitaminene man trenger. Spesielt ser vi at  mangel på vitamin B kan føre til sprekker i munnvikene. C-vitamin er også viktig for å unngå tørre lepper generelt.

Her er våre tips til vakre og myke lepper:

1. Eksfolier (peel) leppene dine en gang iblant. Dette fjerner døde hudceller og gjør leppene mykere. Bruk milde produkter.

 

Kiehl’s Pineapple Papaya Facial Scrub 

Kiehl’s Pineapple Papaya Facial Scrub passer til alle hudtyper. Inneholder små kjerner fra ananas og papaya som eksfolierer huden skånsomt og naturlig. Døde hudceller blir fjernet og huden føles frisk, myk og ren etter bruk. Kan brukes på leppene.

 

Omorovicza Refining Facial Polisher

Denne effektive peelingen beriket med marine mikroalger og naturlig pimpstein eksfolierer døde hudceller.

 

2. Hvis du er over førti så ikke glem å bruk serumer eller andre anti-age produkter for å unngå linjer rundt leppene.

Sisley Sisleya Eye & Lip Contour Cream

Effektivt bevarer hudens fuktbalanse i områdene rundt øynene og leppene. Den vil minimere synligheten av fine linjer og rynker, glatter ut og strammer opp den sarte huden på disse områdene der huden er særlig tynn og sart.

 

La Prairie Anti-Aging Eye and Lip Perfection a Porter

Unn dine øyne og lepper et luksuriøst multi skjønnhetsprodukt med øye-og leppepleie. Den elegante lille boksen er et must i vesken. Minsker synligheten av linjer og tretthetstegn umiddelbart.

lepper[1]

 

Sisley Eye & Lip Contour Complex

Eye and Lip Countour Complex er en intensiv krem som er med på å forebygge og minske de første synlige aldringstegn omkring øyne og lepper. Den inneholder supereffektive planteekstrakter (humle, snelleplanter, agurk) og essensielle oljer (kamille, rosmarin) og er med på å gjenopprette hudens fasthet og spenst i ansiktets sarteste områder.

The Organic Pharmacy Lip & Eye Cream

En supergod, pleiende, to i ett produkt for både lepper og øyne. Reduserer synligheten av fine linjer. Mykner tørre lepper.

3. Bruk et myktgjørende  balsamprodukt som gir fuktighet til leppene.

Omorovicza Perfecting Lip Balm

Omorovicza Perfecting Lip Balm frisker opp og gir næring til tørre lepper. Med Sheasmør, eukalyptus og hyaluronsyre fyllende sfærer etterlater denne prikkende leppebalsamen fyldigere lepper, mykere og jevnere.

 

La Mer The Lip Balm

En behagelig leppebalm som lindrer og pleier. Mint virker avkjølende, mens E vitamin og Miracle Broth TM virker reparerende.

 

Sisley Nutrive Lip Balm

Produktet har høyt innhold av lindrende, mykgjørende og beskyttende lipider, som gir leppene pleiende fukt og beskyttelse. Den flytende konsistensen er naturlig farget av ingrediensene og gir vakre og myke lepper.

Amazing Space Healing Mint Balm

Multi pleiende balsam. Passer til alle, når som helst. Reparerende, fornyende og super bløtgjørende japansk myntebalsam med frisk duft og smak av mynte. Anbefales som leppebalsam og neglebåndskrem.

4. På sommerem bruk alltid et solfaktorprodukt på leppene og rundt munnen. Det forebygger rynker og aldring.

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment SPF 25 

Kiehl´s Butterstick Lip Treatment med SPF 25  fåes både med og uten farge, og gir opp til 12 timers fuktighet til leppene.
Kiehl’s Butterstick Lip Treatment inneholder en blanding av kokosolje, som bidrar til å holde på fuktigheten, og sitronsmør fra kaldpresset sitronskall gir leppene en lett sitrusduft. Beskytter mot fuktighetstap om vinteren, og mot solens stråler om sommeren.

 

Rudolph Sun Organic Sun Stick SPF 50

Rudolph Care Organic Sun Stick er en solstift med høy UVA- og UVB-beskyttelse (SPF 50). Beskytter effektivt lepper, ører, nese, nakke og andre områder som er særlig utsatte i solen. Kan også med fordel brukes på arr. Solstiften er let å påføre, den blir ikke klissete, fet eller hvit. Rik på E-vitamin og aktive naturlige ingredienser som rapsolie, bivoks og havtorn. Pleier og tilfører fukt til huden din.

Skriv melding

Abonner Til toppen