Slik finner du den riktige ansiktsmasken for din hudtype

Uansett hudtype og -tilstand vil huden ha godt av en ansiktsmaske en gang iblant, for en ekstra dyp rens, en oppstrammende kur, et fukt- eller glødboost, eller for å fornye huden og få den i balanse igjen. Vi har satt sammen en guide som hjelper deg med å finne frem i det store utvalget vårt:

Moden hud/linjer/rynker:

Biologique Recherche Biomagic Mask

Perfekt for moden eller fet hud. Kjent som “the red carpet mask” takket være sine løftende egenskaper, strammer i tillegg opp porene og gir et matt utseende. Renser dypt med kaolinleire, gjør huden smidig og fast og er perfekt til bruk før en spesiell anledning.

La Mer the Lifting and Firming Mask

Dette er masken for deg som ønsker å forbedre din huds fasthet, klarhet, fuktighet, mykhet og glød. Hudens produksjon av kollagen blir stimulert, og den blir løftet og plumpet, samtidig som elastisiteten forbedres.

La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask

En helt fantastisk maske som virker opptrammende og øker hudens elastisitet og fasthet. Den gir næring til huden samtidig som de naturlige peeling-enzymene jevner ut, mykner og forbedrer hudens overflate.

Omorovicza Instant Plumping Cream

Reduserer dybden og synligheten av fine linjer og rynker og gir en herlig, plumpet effekt med hyaluronsyre og ceramider. Bruk den sammen med Omorovicza Queen of Hungary Mist, som du sprayer over ansiktet etter påføring av masken, for å aktivere maskens fulle potensial.

The Organic Pharmacy Collagen Boost Mask

Øyeblikkelig hjelp til huden med aloe vera og tanggelé som virker oppstrammende og jevner ut hudtonen, samtidig som den løfter og gir glød. Skal ikke skylles av.

TIPS: Hvis du skal på fest eller har hatt en sen kveld påfør et lag med denne geleen som ekstra SOS-pleie etter hudpleien din og før make-up.

Omorovicza Gold Hydralifting Mask

Gir øyeblikkelig løft og langvarig fuktighet samtidig som den er avkjølende. Effektiv på å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Inneholder gull, som har en kraftfull antiinflammatorisk virkning, reparerer småskader og styrker huden, i tillegg til hvetepolysakkarider som strammer hudens overflate og tydelig reduserer synligheten av rynker. 

La Prairie Cellular Hydralift Firming Mask

La Prairie Cellular Hydralift Firming Mask virker raskt, reduserer rødhet og irritasjoner i huden, føles fuktgivende, avslappende og delikat. Masken gir fasthet, løfter, gir mye fuktighet og næring, gjenoppbygger fuktighetsbarrierer og forfiner og strammer opp huden. Ideell også for tørr, dehydrert hud.

Omorovicza Ultramoor Mud Mask

Leirmaske for den voksne huden som på bare noen få minutter virker oppstrammende og løfter huden så det virkelig føles og synes. Den har en mildt peelende og dypt rensende effekt på porene, og vil også jevne ut og forfine huden.

Pigmentert hud:

Biologique Recherche Masque PIGM400

For deg som vil hanskes med pigmentering og ønsker et heftig glødboost. Lysner hudtonen og jevner ut pigmentering og ujevnheter, samt gir en uimotståelig glød. Perfekt før en stor begivenhet, da resultatene er synlige umiddelbart. Revolusjonerende sheet-maske, gusten hud blir som ny. En må-ha maske!

Amazing Space Bio-Cell Face Wrap

En innovativ ansiktsmaske fremstilt av plante-stamceller, med en unik konsistens som føles som en “second skin”. Bioaktive plante-stamceller fra lakrisrot og ellagicsyre fra granateple reduserer hyperpigmentering, fukter og glatter ut huden. Besabolol og vitamin C gir jevn hudtone og reduserer rødhet. Hyaluronsyre hjelper huden med å trekke til seg og binde vann, for en fuktende, plumpende effekt.

Omorovicza Midnight Radiance Mask

Våkn opp til en strålende og glødende hud med denne nattmasken. Ujevnheter i huden minskes samtidig som hudens olje-og fuktbalanse blir opprettholdt og etterlater den myk og jevn. Geléformelen smelter inn i huden og eksfolierer, samtidig som den setter i gang cellefornyelsen og bekjemper pigmentering. 

Tørr/dehydrert hud:

Sisley Black Rose Cream Mask

Denne masken transformerer huden fra tørr til smidig og myk allerede etter første gangs bruk. Den har en utglattende og oppstrammende effekt, og revitaliserer sliten høsthud. Med en behagelig roseduft og en himmelsk, kremet konsistens gir den en umiddelbar følelse av velvære og avslapning. Aldringstegn viskes ut. Velegnet til alle hudtyper, også sart hud.

Biologique Recherche Crème Masque Vernix

For deg som vil ha silkemyk, glødende, fuktet hud. En fukt- og pleiebombe av en krem-maske som gir førstehjelp til selv den slitneste hud. Den motvirker aldring og solskader i huden, fukter, beskytter og balanserer, hjelper huden å regenerere seg, roer ned irritert hud og forfiner porer. Proppfull av lipider, proteiner og antioksidanter, og gir huden en skikkelig gjenfødelse – det nærmeste du kommer å få silkemyk babyhud. Denne har så å si alt, og er en storfavoritt blant oss på Gimle Parfymeri.

Sisley Hydra-Flash Intensive Formula

En intens fuktboost til dehydrert hud. Forbedrer hudens evne til å holde på fuktighet i de øverste lagene i huden – både umiddelbart og på lang sikt – og bidrar til å gjenopprette hudens vakre glød. Ansiktets konturer blir synlig finere, og hudens elastisitet forbedres.

La Mer The Treatment Lotion Hydrating Mask

Hver påføring av denne masken frisker opp og plumper  huden og gir den masse fukt. I løpet av få minutter virker huden sunnere, strammere og mer glødende. Perfekt for deg som er mye på farten, da den med fordel kan brukes innimellom avtaler for et kjapt fuktboost.

Biologique Recherche Masque Visolastine +

For deg som har tørr, dehydrert eller svært dehydrert hud, eller trenger et skikkelig fuktboost. Etterlater huden myk og behagelig ved å gi umiddelbar og langvarig fukt til huden. Styrker hudens elastisitet og hudens egen barriere mot dehydrering for et plumpet, sunt utseende.

Sisley Express Flower Gel 

Kåret til beste fuktighetsmaske av Instyle Best Beauty Buys 2013. Gir en hud som føles friskere, glattere og smidigere på bare 3 minutter. Masken visker ut synlige tegn på tretthet og stress, strammer opp huden og gjennoppretter gløden. Express Flower Gel har høy konsentrasjon av fuktgivende og fuktbindende ingredienser og pleiende aktive ingredienser.

Sisley Velvet Sleeping Mask with Saffron Flowers

En ekstremt beroligende og intenst nærende og fuktende sovemaske med safranblomster som hjelper tørr hud med å gjenopprette seg. Fløyelsmyk konsistens, lindrende og effektive ingredienser, redder selv den tørreste og mest dehydrerte hud på bare 10 minutter! 

Julisis Rose Pearl Hydra Mask

Julisis Rose Pearl Hydra Mask hjelper kronisk tørre, irriterte hudtyper å gjenopprette hudens ungdommelige fylde, spenst og glød. Denne beroligende masken reduserer rødhet og irritasjon og synligheten til fine linjer. Cocktailen av ekstrakter øker fuktighetsbevaringen og styrker beskyttelsesbarrieren mellom huden og det ytre miljøet.

The Organic Pharmacy Honey & Jasmine Mask

En svært rik, dyptvirkende fuktgiver og pleiende maske. Den er rik på nattlysolje, nyperose og jasmin, en perfekt cocktail som umiddelbart gir nytt liv til selv den tørreste, gustne og fuktfattige huden. Kan også brukes som maske over natten, så du våkner med fantastisk glød.

Uren/fet/kombinasjonshud:

Omorovicza Deep Cleansing Mask 

Kalsium- og magnesiumrik maske som renser tette porer i dybden og lysner huden mens den trekker ut urenheter, uten at huden etterlates stram.

Amazing Space Miracle Mask

Gir skikkelig effektiv eksfoliering med blant annet melkesyre, samt en glød som er garantert å høste komplimenter! Virker oppstrammende, forfiner porene og hudens struktur, virker avbalanserende på huden, renser og booster hudens naturlige regenereringsprosess.

Omorovicza Silver Skin Saviour

Den perfekte behandlingen for uren hud! Bekjemper akne og urenheter og reduserer arrdannelse i huden. Masken har antibakterielle og helbredende egenskaper fra kolloidalt sølv og niacinamid. Salicylsyre og glykolsyre eksfolierer skånsomt og hjelper mot tilstoppede porer for å fremme en klarere, mykere og sunnere hud.

Biologique Recherche Masque Vivant

For deg som vil ha jevn hudtone med naturlig glød, spesielt god for ubalansert hud. En skikkelig mirakelmaske som balanserer talgproduksjonen i huden, forebygger og behandler urenheter, jevner ut hudtonen, reduserer synligheten til porer, forebygger linjer, gir fukt og strammer opp huden. Resultatet blir en hud som føles fast, og ser revitalisert og vakker ut.

The Organic Pharmacy Enzyme Peel Mask With Vitamin C And Papaya

Denne forfriskende gelémasken forvandler huden på bare 10 minutter.  Ved hjelp av enzymer fjernes døde hudceller, svarte prikker reduseres, pigmentflekker lysnes, fine linjer forminskes og huden fuktes. Ny glød, myk og fornyet hud. Gled deg til resultatet!

La Prairie Cellular 3-Minute Peel

Denne masken virker forminskende på porene, huden føles og ser fastere ut, linjer og rynker reduseres og du får en strålende glød. Den fjerner døde hudceller fra hudoverflaten og resultatet blir en fornyet, frisk og strålende hud.

Sisley Deeply Purifying Mask

Fjerner overflødig talg og reduserer urenheter. Porene fremstår strammet, hudens tekstur blir jevnere. Skinnende områder mattes og huden blir frisk og strålende. Kan også brukes målrettet over natten på mindre områder med urenheter.

Sensitiv/irritert hud:

Julisis Silver Remineralising Mask

Svært effektiv mineralboost-maske med sølv som renser og forfrisker utmattet hud. Den unike mineral- og enzymformelen minsker synlige porer og fremmer en sunn, klar hud, samtidig som den bidrar til å nøytralisere frie radikaler og forhindre for tidlig aldring. Fantastisk å bruke på irritert og uren hud.

Biologique Recherche Masque Biosensible

Spesielt formulert for sensitiv, gusten eller irritert hud. Jevner hudtonen, renser skånsomt og beskytter mot ytre påvirkninger. Reparer huden med hyaluronsyre, samt omega 3 og 6, og beroliger med agurk- og squashekstrakt.

Biologique Recherche Masque VIP 02

For deg som ønsker myk, glødende og beroliget hud. Tilfører oksygen som stimulerer hudens egne regenerering, gir godt med fukt, og renser huden for forurensninger. Stresset hud får ny glød. Ideell til å berolige solbrenthet – kan med fordel oppbevares i kjøleskapet før bruk og deretter påføres i et tykt lag for optimal beroligende effekt. Også god å bruke rundt øynene for å friske opp huden.

Skriv melding

Abonner Til toppen