Slik kan en highlighter forbedre ansiktstrekkene dine

Å få til et spesielt uttrykk må ikke nødvendigvis involvere masse produkter, børster og en proff hånd fra en makeupartist.  Det kan gjøres enkelt med litt highligher, en øyeskygge, en børste og fingertupper.

1. Lysner opp rundt trøtte øyne

Det er ikke alltid man får en god natt søvn, og det går litt utover utseende vårt og spesielt under øynene.  Uansett hva som er grunnen til lite søvn er highligher en enkel måte å “vekke” trøtte øyne på. Man kan bruker en liten flat børste, og highlighte både med krem og pudderform.

2. Forstørre leppene

Du trenger gå til drastiske inngrep for å gjøre leppene dine litt fyldigere. Med en litt rosa flytende highlighter bare over amorbuen, vil denne refleksjonen gi en fyldigere effekt.

3. Korrigere neseformen

Å definere neseformen er lett. Man legger bare en highlighter i en linje langs neseroten. Jo smalere linje du lager, jo smalere vil nesen oppleves.

4. Skap nydelige dådyrøyne

For å skape større og strålende øyne bruk ringfingeren til å påføre highlighter på midten av øyelokket (over øyenskyggen). Dette vil gi et vakkert uttrykk og får øynene dine til å skinne.

5. Hev øyebrynene

Tykke og naturlige øyebryn er trendy. Hemmeligheten er å få disse fyldige buene til å løfte seg, og ikke falle ned som en neandertaler. Hvis du bruker en highlighter like under brynet og over vil det reflektere lyset og man skaper et løft.

Laura Mercier Candelglow Concealer and Highlighter Light to Medium 

La Prairie Cellular Light Fantastic

Laura Mercier Face Illuminator

Kjær Weis Highlighter Ravishing

Giorgio Armani Beauty Fluid Sheer

La Mer Celestial Holiday 2017 Collection The Iluminating Powder

Sisley Phyto-Ombre GLOW 

Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo

Kjøpes i butikk eller over telefon

Victoria Beckham Highlighter in Modern Mercury

Kjøpes i butikk eller over telefon

 

Skriv melding

Abonner Til toppen