Slik legger du et basic Tom Ford utrykk

TOM FORD Illuminating Primer

Revolusjonerende universalprodukt som er en perfekt kombinasjon av hudpleie og makeup – med Tom Ford’s unike kompleks med nye hudfornyende ingredienser. Styrker cellefornyelsen og fremhever ansiktstrekkene.

TOM FORD Foundation Brush

Pensel av syntetisk hår som skaper en feilfri finish. Designet for å fordele Tom Ford’s foundations perfekt og gi en jevn påføring med en feilfri finish. Spesialdesignet grep som gir optimal kontroll.

TOM FORD Waterproof Foundation/Concealer

Feilfri hud er svært viktig for Tom Ford-ansiktet. Tom Fords første heldekkende, vannfaste sammensetning dekker over ujevnheter. Den er både en behagelig, pustende foundation med en naturlig strålende finish, og en effektiv concealer som skjuler synlige urenheter.

TOM FORD Concealing Pen

TOM FORD Concealing Pen er designet med en unik applikator og leverer en usynlig finish ved at den kamuflerer ringer under øynene og områder med ujevn hudtone og rødhet. Den luksuriøse sammensetningen, som inneholder tom ford infusing complex for å fornye huden innenfra, skaper inntrykk av en glatt og feilfri hud

TOM FORD Shade & Illuminate Intensity

Penslene til Tom Ford er designet for å gjøre det lett å skape ønsket look- og er en profesjonell måte å legge makeup på. Fordel øyenskyggen eller concealeren perfekt med Tom Ford’s shadow/concealer brush som er produsert med syntetiske hår. Gir en jevn og feilfri finish. Spesialdesignet grep som gir optimal kontroll.

TOM FORD Shade & Illuminate Intensity

To farger i en perfekt duo. Perfekt for å highlighte, fremheve og konturere. Den lyse og lette fargen er perfekt for å lysne og løfte ansiktet. Den mørke fargen definerer og konturerer ansiktet med en naturlig finish.

TOM FORD Shade and Illuminate Brush 04

Form og konturér ansiktet med presisjon med denne spesialdesignede penselen som fordeler skygge og lyse partier perfekt. Penselen er produsert med syntetiske hår som highlighter og definerer ansiktet, og skaper harmoni og en feilfri finish. Spesialdesignet grep som gir optimal kontroll.

TOM FORD Brow Sculptor With Refill

For Tom Ford er øyenbrynene et av de viktigste elementene for ansiktsformen. Perfekt pleide og formede bryn er den mest effektfulle måten å definere og forbedre ansiktstrekkene på. Den unike kaligrafispissen gir en skreddersydd strek, enten man ønsker den tynn eller bred.

TOM FORD Fiber Brow Gel

Definisjon og symmetri er viktig for Tom Ford-ansiktet. Den fiberfylte sammensetningen børstes på brynene. Fyller igjen tynne bryn for å skape fyldige og naturlige bryn som gir symmetri og balanse til ansiktet. Fire nyanser for jevne.

TOM FORD Skin Illuminating Powder Duo

Tom Ford har skapt dette highlightende og lysreflekterende duo-pudderet for å fange inn de to mest naturlige lyskildene på huden: en myk hvit tone som skaper den strålende gløden fra dagslys og en klar, gyllen tone.

TOM FORD Soleil Bronzing Brush

En innskyvbar, reisevennlig Kabuki-børste fordeler pudderet jevnt over hele ansiktet. De myke, glatte børstehårene av eksklusive, syntetiske hår er utformet spesielt for å ta opp en optimal produktmengde som gir den glødende Soleil-looken.

Skriv melding

Abonner Til toppen