Slik lykkes du med Sisley Self Tan

Sisley har gjort det enkelt å bli solbrun uten å risikere solskader.

Vi tar inn svært få selvbrunere og stiller høye krav til hvilke som slipper gjennom nåløyet. Når det er snakk om selvbrunere er det nemlig en hårfin balanse mellom et solbrunt resultat, og oransje skjolder. Derfor er det viktig at solbruneren enkelt bidrar til en feilfri påføring, samt at den inneholder hudvennlige ingredienser som ikke tilstopper porene. Sisleys selvbrunere oppfyller alle disse kravene og har lenge vært en favoritt blant mange her på huset. Vi viser deg hvordan du får et vakkert, glødende resultat med Sisley i 4 enkle steg.

Steg 1: Prep huden med god eksfoliering
Vi anbefaler å eksfoliere huden minst 24 timer før du påfører selvbruneren. Dette er for å skape en jevn overflate og unngå skjolder. Grunnen til at man gjør dette et døgn i forveien er for å unngå at huden absorberer for mye av produktet som kan gi små svarte prikker i hudoverflaten.

Sisley har peelingkremer til både kropp og ansikt som er perfekte å bruke før selvbruner.

Til venstre: Sisley Energizing Foaming Exfoliant, kjøp her
Til høyre: Sisley Buff and Wash Facial Gel, kjøp her

Steg 2: Skap en god base med en pleiende fuktighetskrem

Etter å ha eksfoliert huden påfører du en pleiende fuktighetskrem, for eksempel Sisleys Black Rose Beautifying Emulsion, som gir et fløyelsmyk resultat. Her er det viktig å skape den perfekte basen for selvbruneren. Tips: Smør ekstra godt på tørrere områder, som knær og albuer.

Steg 3: Påfør kremen på tørr hud

Bruk den myke hansken som følger med Sisleys selvbruner for å sikre et optimalt resultater. Legg en liten mengde krem ​​i midten av hansken og spre den med små sirkulære bevegelser. Bruk mindre produkt der huden er tynnest, som på hendene. Vask og la hansken lufttørke etter hver påføring. I ansiktet kan du påføre selvbruneren som en vanlig krem. Gløden og fargen kommer gradvis i løpet av dagen.

Steg 4: Opprettholde fargen

Påfør kremen 1-2 ganger for å bevare det sunne og glødende resultatet.

Du finner hele utvalget vårt av selvbrunere i butikken og på parfymeri.no.

Skriv melding

Abonner Til toppen