Slik skaper du et superenkelt, vakkert makeuplook til 17. mai!

Martine, med hårpynt fra Jennifer Behr som du kan kjøpe i butikken!

Det trenger ikke være vanskelig å legge makeup! Vår dyktige makeupartist Ida har laget det perfekte 17.mai-looket for deg, med naturlig, sunn, glødende og solkysset hud, lett fremhevede øyne og en frisk leppefarge. Så enkelt, og så nydelig. Slik gjør du det!

For best mulig resultat, holdbarhet og helt vill glød anbefaler vi at du prepper huden med en av superkremene Augustinus Bader The Cream eller The Rich Cream. Det er favorittene til kjendisenes makeupartister!

Alternativt, bruk en av våre favorittprimere:

1 – MAKEUP TIL HUDEN:
La Mer The Luminous Lifting Cushion Foundation gir deg glowy, feilfri hud som ser nydelig ut og har ingredienser som gir huden pleie. Enkel å påføre, sitter lenge, perfekt finish.

Fremhev kinnben, neserygg, og amorbuen med nyheten Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Concealer (flere nyanser finnes i butikken), og bruk den der du trenger ekstra dekning. Holder i opptil 24 timer uten å tørke ut huden! 

Sett makeupen med fantastiske Sisley Blur Expert Powder, som jevner huden og gir en naturlig, perfekt overflate og sikrer at sminken holder seg perfekt. Ingen pulveraktig finish!

2 – MAKEUP TIL KINN:
Gi huden solkysset, naturlig vakker glød med Tom Ford Glow Bronzer – Terra (finnes også i mindre størrelse).

Giorgio Armani Beauty A-blush Nr. 54 er en flytende, vektløs blush som gir en sunn farge til kinnene. Superenkel å påføre!

3 – MAKEUP TIL ØYNENE:
Skap et så naturlig eller dramatisk øyelook som du ønsker med Tom Ford Eye Quad Nr. 31 Sous Le Sable. Fargene er fløyelsmyke og har fire forskjellige finisher: sheer sparkle, satin, shimmer og matte.

En eyeliner som tåler vann og vær, sitter hele dagen og natten lang, og ikke smitter er Tom Ford Emotionproof Eyeliner – 02 Chocolate. En formulering som takler enhver situasjon – perfekt til festligheter!

Giorgio Armani Eyes To Kill Mascara Classico – 01 Black er en av favorittmascaraene til makeupartistene våre, med en børste som gir volum helt fra vipperoten og fyldige, adskilte, og ekstremt lange vipper.

4 – MAKEUP TIL LEPPENE:
Plei leppene og gi dem nydelig, ren farge og perfekt balansert glans med den ultra-kremete teksturen til Tom Ford Lipstick – Casablanca.

5 – MAKEUP TIL BRYNENE:
Fyll ut brynene med din favoritt-brynspenn:

Deretter holder du hårene på plass med Sisley Thickening Brow Gel – Transparent.

Foretrekker du pomade anbefaler vi Tom Ford Brow Pomade påført med Tom Ford Angled Brow Brush eller Kjær Weis Brow Brush.
Du kan også bruke farget brynsgélé: Tom Ford Fiber Brow Gel eller Sisley Thickening Brow Gel.

Voila! Det perfekte 17. mai-looket.

Skriv melding

Abonner Til toppen