Sminken som beskytter huden din mot å tørke ut

Drømmer du om å holde huden din glødende og duggfrisk gjennom vinteren? Disse makeupproduktene, også kalt “treatment foundations”, gir dyp fukt til huden som et hudpleieprodukt og jevner ut hudtonen som en foundation – både umiddelbart og over lenger tid. Finishen er lett og glødende, og det kjennes ikke som du har på deg noe makeup i det hele tatt. Gløden de gir varer selv etter at du har fjernet makeupen din!

Det første trinnet er å velge et produkt som passer til din hudtype. Har du en kombinert hudtype, med tørre og fete områder, er La Prairie sin Skin Caviar Essence-in-Foundation produktet for deg. Det er en essens infusert med næringsrikt kaviarvann som plumper huden og gir et nydelig resultat. Du kan klappe det tonede pulveret på huden etter behov eller legge det til som det siste trinnet i hudpleierutinen din.

Er huden din tørr kan du velge en rikere formulering som gir mer fukt, men uten at den føles tung eller er vanskelig å påføre jevnt. Sisley Sisleÿa Le Teint Anti-Age Foundation inneholder samme akasie-ekstrakt som deres kjente Sisleÿa L’Intégral Anti-Age Cream, og gir løft, jevner ut og fukter i dybden. Huden blir strålende, glatt og perfekt. Motvirker aldringstegn og gir huden energi.

Har du sensitiv hud bør du bruke et mer beroligende produkt, som Omorovicza Complexion Perfector som er infusert med mineralrikt termisk kildevann eller La Mer The Luminous Lifting Cushion Foundation som inneholder La Mer’s kjente Miracle Broth som reduserer irritasjon og revitaliserer huden.

Legg til et av disse makeupproduktene i rutinen din og opplev strålende hud året rundt!

Skriv melding

Abonner Til toppen