Sminken vi sverger til i sommer

Foto: Westman Atelier

Her er sminkepungen vi tar med på ferie.

SISLEY Phyto-Hydra Teint Tinted Moisturizer spf15

Dagkrem med farge som jevner ut huden og gir et friskt og naturlig uttrykk. Hvit liljeekstrakt gir fukt, og en cocktail av plantebaserte ekstrakter strammer opp og glatter ut huden. Dagkremen gir også beskyttelse med SPF 15.

Denne fargede dagkremen er en favoritt blant oss og våre kunder.Westman Atelier Lit Up Highlighter Stick

Denne lekre highlighter-sticken er enkel å ta med seg og kan brukes både på øyne, lepper og kinn. Vi elsker fargen Brulée, som er gir den naturlige solkyssede sommerlooken.

Brulée gir en lekker solkysset glød og er superfin som en kremet øyenskygge.Westman Atelier Vital Pressed Skincare Powder

Vi er helt fortapt i Westman Ateliers siste lansering, Vital Pressed Skincare Powder! Dette pudderet smelter inn i huden, jevner ut porer og demper shine uten at huden ser tørr ut. Fungerer også supert i varme og fuktige klima. Pudderet kommer i 5 ulike farger.

Vårt nye favorittpudder som passer absolutt alle hudtyper og aldre.TOM FORD Soleil Lip Blush Z09 Soleil

Vi får øyeblikkelig sommerfølelsen med Tom Ford Lip Blush Soleil, en transparent leppestift som forandrer seg til en nydelig rosa bringebærfarge ved påføring.

Lekker leppetint som reagerer på hudens PH-verdi.RMS Beauty “UN” Cover-Up 000

Trenger du å dekke rødheter og ujevnheter i huden vil den lille krukken fra økologiske RMS Beauty jevne ut og friske opp. Super å bruke som concealer.

Praktisk concealerkrukke som gir naturlig finish.SISLEY Ombre Eclat Liquide

Flytende vannfast øyenskygge som varer hele dagen. Stryk på et lett lag og vent til produktet setter seg og tørker på huden. Når skyggen er tørr, sitter den som støpt. Kan legges med en flat tett øyenskyggekost, eller en fingertupp.

Gir en metallisk effekt og sitter som støpt på øyelokkene.La Bouche Rouge Eyebrow Serum Gel

Øyenbrynsgeléen fra La Bouche Rouge er beriket med pistasjolje som stimulerer keratinproduksjonen for å forbedre øyenbrynshårveksten. Det eneste vi trenger på brynene i sommer!

Holder brynene på plass, og booster hårveksten.SISLEY Le Phyto-Gloss

Til sommerkveldene elsker vi denne pleiende lipglossen fra Sisley i fargen Paradise, som gir glossy plumpede lepper.

Lekker sommerfarge i superglossy formula.

Skriv melding

Abonner Til toppen