Sommerens fineste øyesminke

Bryllupsgjest, sommerfest eller bare en kafèdate med venner? Her er sommerens fineste øyensminke.

Victoria Beckham Beauty: Endelig har vi fått sminken og hudpleien fra Victoria Beckham i hus! Her finner du alt fra de perfekte matte kremskyggene, verdens beste kajaler, nydelige paletter og ultra metallikse skimmerskygger. Enten du trenger den perfekte basesminken eller noe ekstra til fest, vil du garantert finne det her.

Victoria Beckham EyeWear
Fantastiske kremete øyenskygger som tørker vannfast! Finnes i alt fra de perfekte brune (Pecan, trench og Shroom) til lekne farger (sjekk for eksempel cornflower og sunflower)

Victoria Beckham Lid Lustre
Med denne innovative formelen kan du enkelt skape alt fra en subtil glød til en intens metallisk effekt. Legges best med en fingertupp.

Victoria Beckham Smoky Eye Brick – Silk
Med Smoky Eye Brick fra Victoria Beckham Beauty får du alt du trenger i én kompakt palett. Vi sverger til fargen “silk” i sommer.

Victoria Beckham Satin Kajal Liner
Kajalen som har alt: Strerkt pigment, myk formula som glir enkelt på huden og kan softes, i tillegg til at den sitter helt utrolig godt på gjennom hele dagen (eller sommerkvelden) Et absolutt must fra merket! Kommer i alt fra svart og brunt til vakre metalliske farger og juveltoner.

Byredo: Vi elsker de fargerike og lekne produktene fra Byredos egen makeuplinje. Her er sommerens favoritter:

Byredo Mineralscape Eyeshadow Palette
Mineralscapes er skapt i samarbeid med Byredos kreative makeup-partner Lucia Pica. Paletten er inspirert av farger og materialer fra det svenske landskapet – fra lyse vårtoner til glitrende stener og dype blåtoner.

Byredo Mascara Astronomical
Astronomical mascara gir volum, bøy og fylde. Mascaraen inneholder en long-lasting formel som gjør at den er svært holdbar og perfekt for lange sommerkvelder.

Westman Atelier: Kjent for sine praktiske og enkle sminkeprodukt er Westman Atelier en evig sommerfavoritt. Vi ønsker å slå et slag for deres blush og kontur-sticks som er like fine som enkle øyenskygger som de er i kinn. Sjekk også ut deres “Eye pods” som er kjemepfine øyenskygger å pakke med på tur.

Westman Atelier Baby Cheeks Blush Stick

Westman Atelier Face Trace Contour Stick

Westman Atelier Eye Pods
En trio av øyenskygger som gir myk definisjon og en luksuriøs finish med de reneste ingrediensene. Øyenskyggene er laget med pigmenter som sitter godt, er lette å blende og fargen er lett å bygge opp. Skyggene har en nydelig kremet pudderkonsistens som ikke drysser.

Tom Ford Beauty: Ingen er bedre på dramatiske øye-looks enn Tom Ford! Her finner du alt du trenger for å skape intense og forførende smokey eyes.

TOM FORD Eye Defining Pen – Deeper
Etter vår mening er dette verdens beste flytende eyelinerpenn! Skap grafiske cat-eyes eller bare forsterk vippelinjen med en av de to forskjellige tuppene. Denne blir kullsvart og sitter utrolig godt på.

Tom Ford Eye Color Quad Crème – 45 Iconic Smoke
Tom Ford Eye Color Quad Creme – 45 Iconic Smoke er lekker palett i lavendel, fersken og bronsetoner. En unik krem/pudder-hybrid som tilbyr det beste fra begge verdener.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen