Sommerens makeuptips fra Lars

Vi er så heldige her på Gimle Parfymeri å ha makeupartisten Lars. Han tryller med kundene våre og de går alltid strålende fornøyde ut herfra.

Anbefaler selvfølgelig alle å ta seg en tur til han for å få tips og råd om hvordan man skal legge makeup, men ikke alle får til det nå før sommeren.

Så for alle dere, her kommer noen gode tips for årets sommermakeup.

Makeup skal alltid legges på en ren hud så rens huden godt. Anbefaler også at den peeles to ganger i uken. Lars tips er:

 

Etter rensen må du bruke fuktighetskrem, serum og øyekrem

Så er det lurt å bruke en primer. Jeg velger akkurat denne primeren fordi  da får jeg en  mer utjevnende effekt på huden. Den gir også den ekstra lille gløden vi ønsker og gjør at foundation sitter bedre.

Etter primeren bruker jeg en lett tinted moisurizer for å få en jevn overflate, og for at huden fremdeles skal se ut som hud, bare friskere!

Concealer er neste trinn. Den bruker jeg over øyelokket og i innerste del i øyets underkant, der man naturlig er litt mørkere. Kan også brukes på problemområder som rundt nesevingene eller der man selv synes man trenger litt ekstra dekk.

  • Sisley eye concealer

Øyeskyggeprimer er en fin måte å få øyenskyggen til å sitte hele dagen. For spesielle anledninger eller etter behov.

For en naturlig sommerlig øyemakeup  anbefaler jeg å kombinere to farger. En lys skygge over hele øyelokket og opp til brynet for å løfte og innerst i øyekroken for å åpne. Fint om øyenskyggen har litt lyster for da får du mer refleksjon fra lyset og øynene blir mer levende. Så velger du en litt mørkere farge fra midt på øyet og opp til globelinjen. Dette duses ut i overgangene slik at fargene går inn i hverandre. Vi ønsker ikke harde kanter.

En kajal kan være en enkel måte å gå fra hverdags makeup til et mer dramatisk kveldsutrykk. Det trenger ikke alltid å være så komplisert. Kajalen legges fra midt på øyet og utover, og ønsker man mer løft legger man litt tykkere i ytterkanten. Blend gjerne ut i overgangen til skyggen her også.

Fortsettelse kommer…

 

 

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen