Sommerfavoritter fra Omorovicza for duggfrisk, glødende hud

Nå vil vi ha lette, effektive og digge hudpleieprodukter til kroppen og ansiktet. Derfor har vi plukket ut noen av våre favoritter fra Omorovicza for en naturlig, vakker hud. Disse produktene dekker alle behovene huden din har i sommer!

Omorovicza Cleansing Foam

Et nydelig renseskum med duft av appelsinblomst. Etterlater huden fastere, mer smidig og med et ungdommelig uttrykk. Stripper ikke huden.

Omorovicza Refining Facial Polisher

Prisvinnende ansiktsskrubb som fjerner døde hudceller med naturlig pimpstein og marine mikroalger og gir en fantastisk overflate. Viktig å bruke jevnlig om sommeren for å fjerne alle rester av solkrem fra huden.

Omorovicza Omoressence

Omoressence gir restaurerende flytende fukt til huden, og beskytter mot ytre miljøbelastninger. Balanserer og nærer, og hjelper påfølgende hudpleie med å trekke godt inn i huden. Påføres etter rens for en hurtig oppkvikker til huden, og gir en synlig strålende hud.

Omorovicza Blue Diamond Concentrate

Dette serumet gjenoppbygger gløden og energien som finnes i en ung hud. Løfter med hyaluronsyre, tilfører huden oksygen med polysakkarider fra vannkastanje, og gir økt elastisitet og fasthet. Konsentratet gjør huden myk og silkeaktig, gir glød, og reduserer dybden på fine linjer og rynker.

Omorovicza Complexion Corrector SPF 20 

Omorovicza Complexion Corrector SPF 20 gir en lyshet og glød til den tretteste hud. En fuktighetskrem, solkrem og primer i ett. Den jevner og gir huden en klarere tone, dekker ujevnheter, beroliger irritert hud og reduserer synligheten av pigmentflekker.

Omorovicza Miracle Oil

Nydelig ansiktsolje som tilfører huden fuktighet, reduserer fine linjer med det naturlige retinol-alternativet bakuchiol og beskytter huden mot ytre stressfaktorer. Oljen oppleves som en rik krem, men vil absorberes umiddelbart som et serum. Naturlig parfymert med mimosa.

miracle-facial-oil2-prod (Custom)

Omorovicza Glam Glow

Dette er en selvbruningskrem som gir kroppen en naturlig gyllen glød, mens hint av ylang-ylang løfter sinnet og edle oljer fornyer huden.

Omorovicza Mineral UV Shield SPF 30

Mineral UV Shield SPF30 er en fysisk solkrem som beskytter og reparerer huden uten  å tette porene eller lage irritasjoner. Vitamin C reduserer effekten av solskader og de lysreflekterende mineralene og titandioksid glatter ut linjer og ujevnheter og etterlater huden med en glatt og matt overflate.

Omorovicza Firming Body Oil

Omorovicza Firming Body Oil er aromatisk og oppkvikkende, gir en jevnere hudtone og bedrer elastisiteten. Den hjelper også å redusere synligheten av strekkmerker og etterlater huden hydrert og silkemyk.

Omorovicza Queen of Hungary Mist

Den perfekte ansiktssprayen for en fuktighetsgivende pick-me-up eller en oppfriskende retouch i løpet av dagen. Gir et duggfriskt utseende på få sekunder, som et steg i hudepleien etter rens og essens bidrar den til å fange fuktighet i huden og gir en vakker, strålende glans. Perfekt til å friske opp huden i løpet av dagen eller for å gi ny glød til makeup.

Skriv melding

Abonner Til toppen