Sommerklar kropp

Sommeren nærmer seg og det er på tide å gjøre kroppen klar for dager i solen. Etter en lang vinter gjemt under lag på lag med tykke klær er det fort at fokuset blir lagt på ansikt og hår og at kroppen blir litt glemt, men det er det på tide å gjøre noe med nå.

Vekk med tørre og flassende legger og frem med glatte ben og glødende hud. Vi gir deg tipsene til en sommerklar kropp.

Hårfjerning

Første steg til en glatt kropp er å fjerne uønsket hår på bena, under armene og ved bikinilinjen.

Voks er raskt og effektivt, til tider noe smertefullt, men det går fort over.  Ved voksing fjerner du hårene ved roten og det tar derfor 2-4 uker før hårene kommer tilbake.

Her på Gimle Parfymeri tilbyr vi voksing av alle slag. Legger, lår, armer, rygg, brazilian etc. Se her på våre behandlingstilbud

Skrubb

En god kroppsskrubb er viktig for å fjerne tørr hud, øke blodsirkulasjonen og gi ny glød til huden. Skrubb kroppen jevnlig, 1-2 ganger i uken. Mange tror de skrubber vekk brunfargen de får fra solen, men det er altså ikke sant – så ikke vær redd for å skrubbe huden også gjennom sommersesongen.

 • Omorovicza Gold Sugar Scrub   Omorovicza Gold Sugar Scrub er en kroppsskrubb med et hint av gylden dekadanse. Med fair-trade rørsukker jevnes hudens tekstur ved å fjerne døde hudceller.

Fukt

En tørr og matt hud er ikke særlig pent om sommeren så her gjelder det å smøre inn kroppen med fuktighetsgivende kroppskremer som gir huden spenst og glød. Har du tørr hud anbefales en rik kroppskrem, mens en normal hud klarer seg med en lett body lotion eller body milk.

 • La Mer The Body Creme. En multipleiende krem for kropp. Et eksklusivt mikroalge-kompleks, som svårt rikt på hyaluron syre, binder fuktigheten i huden. Omega-3 fettsyrer og vitaminer virker beskyttende og reparerende. Disse i kombinasjon med La Mer’s nåringsgivende havtang og en løftende blå alge formel, tilføres huden fukt, elastisitet, smidighet og klarhet i hudtonen.
 • Sisley Restorative Fluid Body Cream  Gjenoppretter spenst i huden og reparerer skader. SOS pleie for skadet og irritert hud. Restorative Fluid Body Cream er beriket med naturlige planteekstrakter (gulrot, aloe vera, jioh) og essensielle oljer (geranium, lavendel). Kremen har en behagelig, flytende konsistens som absorberer raskt og virker kjølende og lindrende på huden.
 • Amazing Space Silky Body Conditioner Lime & Ginger Body Serum Eksklusiv fuktpleiende silke-serum til hele kroppen i en lett og fin konsistens, som ikke fetter. Ekstra oppstrammende virkning, som forfiner og glatter huden med antioksidanter og proteinekstrakt. Duften er oppfriskende fra mandarin og grapefrukt. Brukes under kroppskrem, men mange kan velge å bruke den alene.

Ikke glem føttene!

Føttene trenger godt med stell før de kan tres pent ned i åpne sko og sandaler. Ru og tørr hud kan fikses enkelt og effektivt med mirakelproduktet.

 

 • Amazing Space Sea Salt Scrub  Body skrubb av havsalt, som er forfinet til lett pudder og utrensende essensielle oljer. Tørkede urter og limeblader renser med antiseptisk virkning. Bruk en spiseskje i ett fullt badekar, eller en håndfull til å lage din egen bodyskrubb på våt hud. Bland den gjerne med en olje.
 • The Organic Pharmacy Seaweed Body Scrub En fabelaktig skrubb som fjerner døde hudceller, renser og fukter huden på samme tid. etterlater huden super myk og glatt. En utrolig behagelig opplevelse med avgiftende hjelp fra alger som kelp, spirulina og forfriskende sitron og eukalyptus. Masser på tørr hud og start ved føttene og beveg deg opp mot hjertet. Bruk sirkel bevegelser. Skyll av i badet eller i dusjen.
 • Amazing Space Luxury Lavender Balm  Hånd og fotkrem som øyeblikkelig smelter inn i hendene. Pleiende oljer som reparer tørr og sprukken hud. Duften er sensuell og romantisk fra rose, lavendel og geranium.
 • Erbaviva Refreshing Foot Balm. En godt luktende økologisk balsam til å forfriske mors trøtte og hovne føtter, ankler og legger. Hjelper med å stimulere sirkulasjonen med grapefrukt og sypress.

Amazing Space Sea Salt Scrub

 

Selvbruning

Det er ikke like moro og tre inn i korte skjørt og bikini når kroppen fortsatt er vinterblek, men med enkle triks kan du jukse frem sommergløden før sommeren i det hele tatt har begynt.

 • La Mer The Face And Body Gradual Tan   Denne forfriskende selvbrunings lotion absorberes raskt for en jevn, helt naturlig glød uten striper. For en myk, naturlig glød uten soling. Påfør jevnt på nyvasket og skrubbet hud. Vask hendene etter bruk. Vår bestselger.
 • Omorovicza Glam Glow  Omorovicza Glam Glow er en selvbruningskrem som gir ansikt og kropp en naturlig gylden glød, mens hint av ylang-ylang løfter sinnet og edle oljer fornyer huden.

 

Øyeblikkelig glød

 • Omorovicza Gold Shimmer Oil   Omorovicza Gold Shimmer Oil er en skimrende olje som etterlater huden myk, jevn og glødende. Diskré gullpartikler gir en forførende glød til huden og til et glansfullt hår. Den skinnende duften av ylang-ylang tilføyes for en helhetlig effekt.
 • The Organic Pharmacy Tan Accelerator Få dypere og raskere brunfarge med denne kremen. Ved hjelp av betakaroten og Kapi Kacchu ekstrakt trenger du mindre soleksponering.Denne kremen vil gi en dypere og raskere brunfarge ved hjelp av betakaroten og Kapi Kacchu ekstrakt . Planteekstraktene stimulerer melanin produksjonen med en langvarig, dyp og naturlig brunfarge. Med Aloevera formelen vil den gi en umiddelbar søndag kysset glød til ansiktet og kroppen, mens de aktive planteingrediensene aktiverer og øker produksjonen av melanin.

 

Et strøk med farge til slutt!

Prikken over i en er en lekker neglelakk. I år skal det være sterke freshe farger som orange, korall eller neon.

 

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen