SOS guide for den tørre vinterhuden

Vi klargjør kroppen for julesesongen! Ingen grunn til tørr og livløs vinterhud når vi har disse favorittene. En god start er en god peeling som fornyer huden og masse fukt, i form av en næringsrik olje eller en pleiende krem. Er du ekstra tørr, kan vi anbefale begge deler.Augustinus Bader The Body Oil 

The Body Oil fukter, beskytter og gir synlige resultater. Inneholder en nærende miks av plantebaserte ingredienser, vitamin E, arganolje og gjenoppbyggende squalane. Oljen reduserer også synligheten av cellulitter, strekkmerker og pigmentering, samtidig som den gir intens fukt og styrker hudbarrieren.

Kroppsolje som jobber med celluliter og strekkmerkerAugustinus Bader The Body Cream

En rik, luksuriøs krem til kroppen som gir dyp fukt og forbedrer hudtone og tekstur. Med 30 års forskning i ryggen har Augustinus Bader laget et kultprodukt som gir en fastere og jevnere hud, og støtter en sunn barrierefunksjon. Motvirker cellulitter, strekkmerker, hyperpigmentering, tørr og sprukken hud, beroliger irritert og solbrent hud og gjør at huden føles spenstig og plumpet.

Fornyer huden med en synlig forbedring av strekkmerker,
hudtone og teksturSisley Energizing Foaming Exfoliant Body

Kroppspeeling til alle hudtyper. Energizing Foaming Exfoliant inneholder et kompleks av essensielle oljer og planteekstrakter. Peelingen er beriket med mikroperler som eksfolierer huden effektivt og skånsomt. Renser huden i dybden og fjerner døde hudceller, stimulerer og strammer opp huden.

Gir en mykere hud med jevn hudtoneOmorovicza Glam Glow

Selvbruner som gir ansikt og kropp en naturlig gylden glød. Plommekjerneolje gir en smidig og elastisk hud, og eplepektin gir langvarig fuktighet til huden.

Selvbruner som gir en fantastisk glød,
med duft av sitrus


Supracor SpaCells Bath Mitt – Blå

Unn deg din egen lille spa med Supracor Bath Mitt. “Vidundervotten” renser og eksfolierer kroppen, og holder seg like fin over tid.  Massér i sirkulære bevegelser for å øke blodsirkulasjonen og fjerne døde hudceller. Huden oppleves mykere med jevnere struktur og glød. Ypperlig å bruke før voksing for å motvirke inngrodde hår, og før selvbruning.

Eksfolierende vott som forfiner hudtonenBiologique Recherche Lotion P50 Corps

Eksfolierende og balanserende kroppsvann som øker hudens naturlige cellefornyelse for en jevnere hudtone og struktur. Fruktsyrer (AHA, BHA, PHA) og eddikessens eksfolierer og fukter huden skånsomt, og regulere talgproduksjonen med ekstrakt fra blant annet løk og vitamin B3. Lotion P50 forebygger og behandler acne, minsker porer og jevner ut hudtonen.

Eksfolierer, balanserer hudens PH verdi og gir en jevn hudtoneRudolph Care Golden Kiss Body Oil

Prisbelønt olje med skimmer som gir en fantastisk glød. Golden Kiss Body Oil har en delikat duft av sommer, inneholder vitamin E og aktive, nærende oljer fra acai, mandel, jojoba og oliven. Kan brukes både i ansikt og på kropp.

Olje med skimmer som gir fukt og glød  La Mer The Body Creme

En rik krem som øyeblikkelig fukter og roer ned en tørr og irritert hud. Inneholder hyaluronsyre og et eksklusivt mikroalge-kompleks som binder fuktigheten i huden. Omega-3 fettsyrer og vitaminer beskytter og reparerer. Disse i kombinasjon med La Mer sin patenterte Miracle Broth™ , gir en smidig hud med en klar og jevn hudtone.

Gir en myk og smidig hud

Skriv melding

Abonner Til toppen