Spennende dufttriologi fra Ormonde Jayne

Ta godt i mot The Montabaco Series, en limited edition trilogi av parfymer basert på den internasjonale bestselgeren Montabaco fra Ormonde Jayne.

Hvem er Ormonde Jayne?


Ormonde Jayne, etablert av Linda Pilkington, er et luksuriøst britisk parfymehus kjent for unike ingredienser og kvalitetshåndverk. Serien, som kombinerer britisk håndverk med luksuriøst design, er nylig relansert i nye flakonger. Pilkington finner inspirasjon i globale reiser, og skaper unike dufter med høy oljekonsentrasjon som modnes over tid. Merket prioriterer sosialt ansvar og miljøvennlighet, med dyrevennlige, paraben- og ftalatfrie produkter i bærekraftig emballasje.

The Montbaco series 2024:


The Montabaco Series, en limited edition trilogi av parfymer som kun gis til et knippe av Ormonde jaynes samarbeidspartnere. Vi er derfor utrolig stolte over å få presentere disse tre parfymene hos oss. Basert på den internasjonale bestselgeren Montabaco fra Ormonde Jayne inneholder også disse parfymene tobakksblad, lær og rav. I tillegg har hver av dem fått sin egen unike akkord tilsatt, for å skape tre helt nye uttrykk.

Ormonde Jayne Montabaco Flor – Elegant. Fristende. Fascinerende.


Montabaco Flor er en fortryllende duft med en elegant symfoni av av fresia, jasmin, vannlilje, appelsinblomst og ylang. Duften er perfekt for enhver anledning og gir en aura av selvtillit, tiltrekning og attraktivitet. Montabaco Flor er en hyllest til individualitet og ekte eleganse.

Toppnoter: Appelsin absolute, bergamott, einer, salvie, kardemomme
Hjertenoter: Vannlilje, gardenia, jasmin, fresia, fiol, rose, te, ylang
Basenoter: Tobakkblad, sandeltre, amber, semsket skinn, ISO E Super.

Ormonde Jayne Montabaco Rio – Sprudlende. Forførende. Spennende.

Montabaco Rio fanger den sprudlende essensen av Brasils mest ikoniske by. En blanding av solmodne ville frukter, ananas og mango, gir følelsen av Rios solfylte strender og livlige karneval i gatene. Duften er like oppkvikkende som sambaens rytmer og netter fylt med fyrverkeri. I basen ligger mose, rav, vanilje, og semsket skinn, som tilfører en undertone av mystikk, et hint av byens ville hjerte, med en dristig invitasjon til å danse helt til solen står opp.

Montabaco Rio er en hyllest til livet, for de som våger å leve fritt og som finner glede i hvert øyeblikk. En signaturduft som løfter stemningen og inviterer til uforglemmelige øyeblikk.

Toppnoter: Ville frukter, karamell, rabarbra, ananas, bergamott, kardemomme
Hjertenoter: Mango, te, kasjmirtre, ambroxan
Basenoter: Sandeltre, ISO E Super, tonkabønner, mose.

Ormonde Jayne Montabaco Cuba – Overdådig. Fascinerende. Lidenskapelig.

Montabaco Cuba er en feiring av Latin-Amerikas rike kultur og varme. Duften representerer Cubas internasjonale appell, en bro mellom tradisjon og nyskapning. Med sin rike blanding av ulike ingredienser, inviterer Montabaco Cuba deg til å oppleve en verden hvor tradisjon møter innovasjon i perfekt harmoni. Noter av bergamott, magnolia og jasmin, i kombinasjon med sandeltre og ren vanilje, gir duften en sterk karakter.

Denne duften er for de som ønsker å uttrykke sin unike identitet og som våger å drømme stort. Montabaco Cuba er en invitasjon til å feire livet og omfavne hvert øyeblikk med kjærlighet og lidenskap.

Toppnoter: Appelsin absolute, bergamott, einer, mandarin, fresia
Hjertenoter: Jasmin, magnolia, treakkord, te
Basenoter: Tonkabønner, tobakk, amber, vanilje absolute, ISO E Super, semsket skinn, sandeltre.

Oppdag hele Ormonde Jayne serien her.

Les også om Augustinus Baders nye lanseringer, nemlig rik sjampo og balsam for et tørt, skadet hår.author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] også om de 3 spennende Limited Edition nyhetene fra parfymehuset Ormonde Jayne: Montabaco Rio, Montabaco Flora, og Montabaco Cuba. Kun tilgjengelig […]

[…] Er du glad i parfyme? Da må du også lese disse sakene: -D.S. & Durga sin nye parfyme fanger duften av en kveld ute i storbyen New York!-Ny, spennende dufttriologi fra Ormonde Jayne […]

Skriv melding

Abonner Til toppen