Spennende nyheter fra The Organic Pharmacy


Vi elsker å bruke ansiktsmasker! Masker gir en øyeblikkelig effekt og er derfor helt supre å ha i bakhånd hvis huden krangler litt, ser gusten ut eller trenger en fuktboost. Akkurat nå er det de nye maskene fra økologiske The Organic Pharmacy som står øverst på ønskelisten.


Hyaluronic Acid Corrective Mask

Ingen har for mye fukt i huden, så denne masken vil alle ha stor glede av. Hyaluronic acid corrective mask fyller opp med fukt, plumper og glatter ut huden. Hovedingrediensen er hyaluronsyre, som er kjent for å tilføre fukt og holde på fukten i huden. Inneholder også olje fra grapefrukt og trollhassel. 
Stabilized Vitamin C Corrective Mask

Denne vet vi at blir en bestselger. Stabilized Vitamin C corrective mask reduserer solskader, pigmenteringer, lysner hudtonen og forbedrer elastisiteten. Masken inneholder en potent form stabilisert vitamin C som gir huden en glød-boost, strammer opp og jevner ut hudtonen.
Retinol Corrective Mask


Maske med superingrediensen retinol som er best i kalssen når det kommer til å bekjempe aldringstegn. Denne jobber med reparasjon og bedrer elastisiteten i huden. Den vil også redusere synligheten av fine linjer og rynker. Resultatet er en glattere hud med mer glød.
Four Acid Peel Corrective Mask

Trenger du å rydde opp på overflaten? Four acid peel inneholder som navnet sier en kombinasjon av fire syrer: glycolic acid, lactic acid, citric acid og tartaric acid. Sammen jobber de med hudens overflate, eksfolierer og gir en ren og klar hud.

Skriv melding

Abonner Til toppen