Spice up your life med uventet parfymetrend.

Foto: Matiere Premiere

Denne parfymetrenden krydrer virkelig tilværelsen.

Du forbinder kanskje Safran hovedsakelig som en ingrediens innen matlaging og baking? Vi er her for å fortelle deg at dette luksuriøse krydderet kan brukes til mer enn som så, skal det vise seg. I år spiller den nemlig hovedrollen i flere av de nye favorittparfymene våre. Safran lusker ikke lenger bak i kulissene, men har fått den plassen i spotlighten som den faktisk fortjener. Hvorfor det skjer nå vet vi ikke, men vi kan med hånden på hjertet si at vi håper trenden har kommet for å bli. Safran er lett å kombinere med andre ingredienser, og er med på å skape en eksepsjonell og unik duft som skiller seg ut fra mengden.  

Er du på jakt etter noe spennende og unikt (og en dose avhengighetsskapende) kan du sjekke ut våre tre safran-favoritter her:

Matiere Premiere – Crystal Saffron

Matiere Premiere betyr råmateriale, og alle parfymene deres er bygget opp rundt én hovedingrediens brukt i sin reneste og mest konsentrerte form. Som navnet tilsier fokuserer deres nyeste parfyme Cystal Saffron på safran. Ikke hvilken som helst safran, vel og merke. Denne oljen hentes fra Kozani regionen nord i Hellas, og er av den høyeste kvaliteten man kan finne. Kombinert med musk som gir duften et crisp og moderne preg, samt varm røkelsesolje og ambroxan, har de skapt en duft du bare ikke får nok av. Uimotståelig, varm, og krydret. Crystal Saffron er en duft for deg som liker å skille deg ut.  

Les Soeurs de Noe – Saffron Flower

Da Nadia Benaisa skulle tolke lukten av sine barndomsminner fra Marrakech, ble selvsagt safranen viktig. Hun kombinerer den med med myk sjasmin, varm Sichuan pepper, vanilje, lær og tre-noter, og skaper en utrolig delikat og nokså stille safranduft. Stille, men langt i fra kjedelig.

TOM FORD – Noir de Noir

Mørk, sexy og uimotståelig. Klassikeren Noir de Noir fra Tom Ford er en nydelig og varm duft inspirert av yin og yang med dype blomsternoter, safran, samt hint av sort trøffel. Det feminine møter det maskuline i en perfekt harmoni av vanilje, patchouli, agartre og mose.

Skriv melding

Abonner Til toppen