Detox: Start året med en rensekur!

Bli kvitt avfallsstoffer i huden så forbedrer du effekten av den daglige hudpleien din.


Amazing Space Pureness Fenugreek & licorice

Økologisk urtete med antiseptiske urter som stimulerer kroppens utrensing av overflødig væske og avfallsstoffer. Denne urteblandingen inneholder rensende bukkehornfrø, fennikel, anisfrø og lakrisrot. Renser huden innenfra og anbefales til alle hudtyper, også til sensitiv hud.

Urtete med fennikel, anis, bukkehornkløver og lakrisrotAmazing Space Bio-Cleanse Milk Thistle + Stinging Nettle,
Niacin (B3) & vitamin C

Rensekur med brennesle, artisjokk, mariatistel og løvetann, som styrker og avgifter kroppen. Kuren inneholder også gurkemeie, guarana, C vitamin og maté, som er kjent for å stimulere fordøyelsen og balansere appetitten. Mariatistel vil avgifte og styrke leveren og forebygge uren hud.

Avgiftende rensekur med urter,
vitaminer og mineralerSisley Botanical D-tox

Denne 4 ukers kuren vil hjelpe til med hudens avgiftningsprosess. Den inneholder eteriske oljer av salvie og rosmarin, som renser og jobber med elastisiteten i huden, rosmarinekstrakt som stimulerer og strammer opp, og kamilleblomstekstrakt som beroliger, reparerer og beskytter huden.

TIPS: Dersom du har vurdert å bruke anti-age ampullekuren Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge LA CURE er det lurt å bruke Botanical D-Tox måneden før, for å optimalisere effekten av ampullene!The Organic Pharmacy Detox Cellulite Body Oil 

Kroppsolje som virker avgiftende og øker hudens elastisitet. Inneholder oljer fra jojoba, rose, gulrot og nype. De avgiftende eteriske oljene fra rosmarin, grapefrukt og fennikel, renser kroppen for giftstoffer og øker sirkulasjonen.

Økologisk kroppsolje som virker avgiftende og øker sirkulasjonen

Skriv melding

Abonner Til toppen