Stor guide: Leppeproduktene vi elsker

Foto: Westman Atelier

Endelig kan vi droppe munnbindet og gå med farger på leppene igjen! Her er en samling av våre favoritter til alle anledninger.PÅ TRENINGSisley Nutrive Lip Balm

Sisley Nutrive Lip Balm er SOS pleie til tørre vinterlepper. Fukter, nærer og reparerer. Den søte rosa krukken er et must i treningsbagen.
Augustinus Bader The Lip Balm

The Lip Balm reparerer tørre, sprukne lepper, gir fukt, plumper og beskytter leppene. Forbedrer også hudens egen evne til å holde på fukt. Vi liker den praktiske stick-formen, som gjør den lett å ta med seg.La Mer The Lip Balm

Lip balmen fra La Mer er en fuktbombe som beskytter og styrker den naturlige fuktbarrieren. Superfresh duft av mynte.


Rudolph Care Intense Lip Treat

Ønsker du en økologisk lip balm anbefaler vi Rudolph Care sin Intense Lip Treat som mykgjør og pleier leppene med superbæret acai, sheasmør og bringebærolje.PÅ JOBBEN

SISLEY Phyto-Rouge Shine

Få den typiske “stained” looken med Phyto-Rouge Shine fra Sisley. Leppestiften kombinerer pleie, glans, og komfort med fineste transparente farger. Den perfekte røde leppestiften er det ultimate tilbehøret til jobbantrekket.

Farge: Sheer Chili


SISLEY Phyto-Rouge Shine

“Sheer Nude” er fargen som passer til alt. De dagene du bare har lyst på en fin, nøytral farge på leppene er denne perfekt.

Farge: Sheer Nude


Westman Atelier Squeaky Clean Liquid Lip Balm

Flytende lip balm som gir glansfulle lepper med et hint av farge. Lip balmen har en nydelig “gelé-olje” konsistens, som pleier og beskytter leppene. Den perfekte “on-the-go liquid color”.PÅ KAFÉSISLEY Phyto-Rouge Shine

Rosa er aldri feil. Møt venninnene på kafé med “Sheer Petal” på leppene. Den er akkurat passe rosa og allerede en favoritt.

Farge: Sheer Petal


SISLEY Phyto-Rouge Shine

Ønsker du en diskrét, sofistikert farge, kan vi anbefale “Sheer Cocoa”. Denne er Somayas personlige favoritt!

Farge: Sheer Cocoa


Kjær Weis Matte, Naturally Liquid Lipstick

Økologisk flytende leppestift med en matt finish. Pleier leppene med kaldpressede oljer fra jojoba og solsikke, hyaluronsyre og sheasmør.


VÅRSTEMNINGWestman Atelier Lip Suede Les Nudes

Kom i vårstemning med Lip Suede Les Nudes, som inneholder fire vakre farger med pleiende oljer og 100% naturlige pigmenter. Fargene kan du bruke alene, eller mikse sammen for å skreddersy din helt egen nyanse.


Westman Atelier Lip Brush

Det er ingen hemmelighet at resultatet blir bedre med en god børste. Westman Atelier Lip Brush er et must når du vil ha en jevn farge som holder utover dagen.


SISLEY Le Phyto-Gloss

Denne glossen gjør oss glade! Le Phyto-Gloss pleier leppene, gir en utrolig fin glans og kommer i 10 ulike fargenyanser. Nå kan våren bare komme!


RMS Beauty Lip2Cheek

Vi elsker multiprodukter! Fresh opp kinn og lepper med RMS Beauty sin Lip2Cheek som gir fukt og pleie med økologiske ingredienser.PARTYSTEMNING


Sisley Phyto-Levres Perfect Lipliner

Med en lipliner kan du definere og ramme inn leppene. Sisleys lipliner har et høyt innhold av pleiende ingredienser, blant annet aloe vera og jojobaekstrakt, som gjør leppene myke og smidige.GIORGIO ARMANI BEAUTY Lip Power Vivid Colour Long Wear Lipstick

Kom i feststemning med Lip Power fra Armani. Leppestiften har rene, klare pigmenter som sitter på hele kvelden. Inneholder også pleiende oljer og føles komfortabel.


TOM FORD Lip Color 

“Best Lipstick” – BAZAAR’s Anti-Aging Awards 2020
Kremet luksuriøs leppestift som er lett å påføre og pleier leppene. Påfør leppestiften med Tom Ford Lip Brush.Westman Atelier Lip Suede Les Rouges

Skreddersy din perfekte røde leppestift med fargene i Westman Atelier sin palett ” Les Rouges”. For et perfekt resultat bruker vi Westman Atelier Lip Brush.


TOM FORD Gloss Luxe Lip Gloss

Luxe Lip Gloss gir den perfekte super-glossy finishen. Bruk den alene eller over leppestiften og du er party-klar på en, to, tre.


Skriv melding

Abonner Til toppen