Stor kåring -våre hud, hår, parfyme og sminkefavoritter i 2021!

Vi har kåret våre favoritter gjennom året som har gått.

LILL-ANN:

Hudpleie: La Prairie, Pure Gold Radiance 

I år er det la Prairies gullserie “Pure Gold Radiance” som stikker av med seieren for min del. Jeg synes jeg ser tydelig forbedring på elastisiteten og fastheten, og jeg føler meg rett og slett utrolig fresh i huden når jeg bruker denne.

La Prairie Pure Gold Radiance Concentrate

Revitaliserende serum som gir intens fukt og glød

La Prairie Pure Gold Radiance Eye Cream

Revitaliserende øyekrem som glatter ut øyepartiet


La Prairie Pure Gold Cellular Cream

Luksuriøs og revitaliserende krem
som gir en glatt og strålende hud


Makeup: Sisley Le Phyto-Blush N°5 Rosewood

Jeg er utrolig glad i friske kinn og rouge og har alltid som mål å se ut som om jeg kommer inn fra en skitur. Favoritten i 2021 har vært denne fra Sisley som smelter fint i huden, og tar meg nøyaktig tre sekunder å legge. 

Lekker blush med pleiende ingredienser

Parfyme: D.S. & Durga, Rose Atlantic

Jeg bare digger det New York baserte parfymemerket D.S. & Durga som vi er alene om, og Rose Atlantic har tatt meg med storm! Parfymen er utrolig lett til å være en roseduft fordi den skal minne om rosene som vokser vilt i buskene langs strendene. Notene er blant annet bergamott, rose, saltvann og strå. 

Roseduft til enhver anledning, som også rommer duften av hav, strender, soulmusikk og følelsen av sommer


Kropp: Supracor Spacells The Body Exfoliator og Augustinus Bader The Body Cream

Jeg kan ikke nevne favoritter for 2021 uten å nevne Supracor Spacells sin geniale Body Exfoliator. Den bruker jeg i dusjen hver morgen for å skrubbe huden (elsker at man kommer til på ryggen) Det setter også i gang blodsirkulasjonen. Etterpå smører jeg meg med bodykremen fra Augustinus Bader som jeg med hånden på hjertet kan si er den eneste bodykremen jeg har greid å bruke fast. Jeg liker den så godt fordi jeg ser tydelig forskjell på tone, tekstur og fasthet i huden. 

Eksfolierer og renser
Nærer og fornyer huden med en synlig forbedring
av strekkmerker, hudtone og tekstur


MARTHE:

Hudpleie: Augustinus Bader: The Serum, The Face Oil, The Rich Cream. 

Augustinus Bader, Augustinus Bader, Augustinus Bader. Huden min elsker disse produktene! Jeg føler meg fuktet og glødende og huden min oppleves rolig og fornøyd på denne serien. Jeg setter også pris på at produktene ikke har noen duft, men til gjengjeld er så gode på luksuriøse teksturer. Favorittene er The Serum, The Rich Cream, og The Face Oil. 

Serum til øyne og ansikt som gir fukt, korrigerer og fornyer hudtonen med det patenterte TFC8®.
Forbedrer elastisiteten, styrker hudens barriere og reduserer hyperpigmentering
Aktiverer dine egne stamceller og får huden til å stråle


Makeup: Westman Atelier, Eye Pods Rendez-Vous 

I år har jeg blitt skikkelig glad i Westman Ateliers Eye Pods! For noen fantastiske øyenskygger. De smelter bare inn i huden og jeg syns fargene er helt geniale. De siste månedene har jeg brukt fargene i “Rendez vous” podene, og jeg er spesielt glad i den brune fargen “Frappè”. 

Kremskygger som smelter inn i huden


Parfyme: Tom Ford, Ébène Fumé Eau De Parfum 50ml 

Åh, jeg har luktet på så utrolig mye god parfyme i år! Favoritten min må allikevel være den som kom helt på tampen, nemlig TOM FORDs Ébène Fumé. Jeg er en sucker for varme trenoter og sødme og denne er like god på min samboer som på meg. 

Varm duft med trenoter og røkelse


Hår: Hair Rituel by Sisley, Soothing Anti-Dandruff Shampoo og Soothing Anti-Dandruff Cure. 

Kanskje ikke det mest sexy tipset, men jeg slet med tørr og irritert hodebunn med flass i en periode, og kan på det varmeste anbefale de nye produktene fra Hair Rituel by Sisley: Soothing Anti-Dandruff Cure og Soothing Anti-Dandruff Shampoo. På bare få vask var alt flass borte, hodebunnen klødde ikke lenger og jeg følte en øyeblikkelig lindring når jeg brukte konsentratet etter hårvasken. Skikkelig skikkelig digg å finne noe som fungerer på slike problemer. 

Balanserer og roer ned hodebunnen 
Renser, motvirker flass og gjenoppretter
balansen i hodebunnen

SOMAYA:

Hudpleie: Vintner`s Daughter: Active Treatment Essence og Active Botanical Serum 

Vinter’s daughter er uten tvil mine favoritter på hudpleiefronten i 2021! Det er som å skru på lysbryteren i vintermørket. Det er rart å si, men huden min har aldri vært mer i balanse – og det i desember! Helt utrolig happy. 

Vogue: “It´s second-Ever-Product -And it´s well worth the wait” – Active Treatment Essence™ 
Mirakelolje som passer alle hudtyper


Makeup: La Prairie Skin Caviar foundation

For meg er dette verdens mest luksuriøse opplevelse av makeup. Denne foundationen er en primer, pleie og foundation i ett. Huden oppleves glødende, plumpet og jevn. Den er utrolig fleksibel på huden, og kan jobbes transparent eller mer dekkende etter behov. Lang holdbarhet har den også, selv på min kombinasjonshud. Den blir nesten bare finere og finere jo mer tid den får til å smelte på huden. Gleder meg til å påføre den om morgenene. Den redder enhver grå dag. 

Makeup og hudpleie med Caviar ekstrakt


Parfyme: MEMO Paris,  French Leather

Rose og lær i en perfekt symbiose. Det morsomme er at jeg personlig aldri har følt at jeg har kledd disse ingrediensene. Men dette er et STORT unntak! Dette er den ultimate parisiske duften – sofistikert, har masse edge og bare sykt sexy.

Sofistikert duft med rose og lær

SILJE:

Hudpleie: Biologique Recherche masque Pigm 400

Dette er den ultimate masken for glød, jevnere hudtone og en magisk klarhet i huden. Perfekt når man trenger en rask “pick-me-up” og helt ypperlig før en spesiell anledning.

Lysner, gir glød og en jevn hudtone 


Makeup: Chanel, Ombre Premiere Laque 35 Lame Pourpre og Baume Essentiel Stick Eclat Multi-Usage Glow Stick i fargen OR

Jeg synes høstlooket til Chanel er helt magisk, og har spesielt falt for denne flytende øyeskyggen og den kremete highlighteren. Sammen skaper disse glød, og et mystisk og fint øyeparti med dyp rød farge som jeg er veldig svak for. 

Fall Winter 2021 limited edition
Fall Winter 2021 limited edition


Parfyme: Kilian, L’Heure Verte. 

Denne relativt nye parfymen fra Kilian gir meg en skikkelig god følelse. Den har en varme og god energi som gjør at den når helt til topps for min del. Med noter av absint, cypress, fiolblader, lakrisrot, vanilje og patchouli. 

En hyllest til det franske nattelivet, med absint essens, fiolblader, patchouli og vetiver

LYDA: 
Hudpleie: Cryosticks og Serum T.E.W.L fra Biologique Recherche 

Huden min er veldig fuktfattig, men dette serumet (som er en olje) er helt nydelig for å opprettholde fukten. På dagtid fungerer det som et beskyttende skjold mot kulden. Cryostickene bruker jeg for å dempe hevelse rundt øyepartiet og roe ned huden min når den er stresset. Kombinasjonen av disse to gir meg et magisk resultat. 

Beskytter og forhindrer ekstrem dehydrering av huden


Parfyme: Les Soeurs de Noè, Mitsio Vanille
Jeg er absolutt en vanilje-fan, og har falt helt for Mitsio Vanille. Den er ikke påtrengende, men superbehagelig og kremete. Jeg elsker å bruke den hele året rundt. 

Sensuell vaniljeduft


Makeup: Tom Ford Beauty, Shade & Illuminate soft radiance foundation SPF50 

Jeg digger denne foundationen! Den inneholder fuktgivende ingredienser som er perfekt for min tørre hud. Jeg elsker konsistensen og at den har SPF50 slik at jeg alltid får litt ekstra beskyttelse mot UV-strålene. 

Gir fukt, næring og glød med medium til full dekkevne

NADIA:

Hudpleie: Biologique Recherche, Masque Vivant 

Denne masken er min favoritt og reddende engel i kampen mot «maskne» og for å holde vinterhuden i sjakk. Elsker at den kan brukes ofte. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten! 

Den ultimate masken for en jevn hudtone
og mindre porer


Makeup: Tom Ford Beauty, Fucking fabulous lipstick 

Fucking Fabulous fra Tom Ford er min femme fatale go-to røde leppestift! Den løfter ethvert hverdagslig antrekk eller sminkelook, og jeg syns denne rødfargen kler absolutt alle. 

“Best Lipstick” – BAZAAR’s Anti-Aging Awards 2020


Parfyme: Kilian, Black Phantom EDP 50ml 

Jeg er skikkelig parfymeentuisiast og eier mellom 100-150 dufter! Kilians Black Phantom er uten tvil min favoritt over dem alle. Den er en gourmand perfeksjon med sjokolade, kaffe, og rom, og er bare helt uimotståelig i min bok. Den er mystisk og mørk, men allikevel innbydende. Black Phantom gjør meg glad hver eneste gang jeg sprayer den. 

Gourmand duft med
sjokolade, kaffe og rom

VICTORIA: 

Parfyme: Kilian, Angel`s Share

Jeg synes dette er en ekstremt spennende duft, med spesielle ingredienser. Toppnoten konjakk kombinert med kanel og vanilje gir en god og varm følelse, som passer godt i de kalde vintermånedene. Angel´s share oser mystikk og sensualitet. 

Cognac, hasselnøtt og eiketre

Makeup: Westman Atelier, Super Loaded Tinted Highlight i fargen Peau de Soleil: 

På de dagene jeg ønsker det lille ekstra, eller når jeg tar på meg festsminken, legger jeg Westman Ateliers Super Loaded Tinted Highlight i fargen Peau de Soleil. Jeg legger den over contoursticken (Face Trace) fra Westman Atelier, da får jeg definert ansiktet samtidig som jeg får utrolig fin glød!

Highlighter som gir fantastisk
glød i tre universale farger


Hår: Oribe, Masque Signature

Jeg har blitt veldig glad i denne nydelige fuktighetsmasken! Den lukter helt fantastisk, også etter at den er vasket ut. Jeg elsker den rike og tykke konsistensen og at den etterlater håret super mykt og mindre statisk. 

IDA: 

Hår: AVEDA Sun Care Hair & Body Cleanser

Min favoritt for hele året har vært denne fantastiske UV-sjampoen fra AVEDA! Jeg har brukt den hele året nemlig, fordi den er helt rå på å rense ut de gustne tonene som lett setter seg i blondt hår. Helt genialt produkt. 

Renser håret for alle urenheter og gir et mykt og skinnende hår


Parfyme: D.S. & Durga , Coriander 


Dette er min favoritt fordi den er både frisk og varm på en og samme gang.

Frisk duft mer koriander og grønn pepper

 
Hudpleie: Augustinus Bader.

Etter at jeg startet å bruke denne serien har jeg ikke sett meg tilbake. Den roer ned min sensitive, reaktive hud. Plumper og gir meg masse god fukt og pleie. 

Aktiverer dine egne stamceller og får huden til å stråle
Øyekrem som gir fukt, korrigerer og fornyer hudtonen med det patenterte TFC8®.


Makeup: RMS Beauty “re” evolve radiance locking primer

Denne økologiske primeren overrasket meg enormt! Den gir masse fuktighet og en fantastisk glød. 

Primer som gir en fantastisk glød, jevner ut hudtonen og holder på fukten i 24 timer


LISA: 

Hudpleie: Augustinus Bader, The Body Cream 

Denne er en redning i vintermånedene. The body cream fra Augustinus Bader er en nydelig kroppskrem som holder vinterhuden myk. Jeg elsker at den trekker så godt og raskt inn, selv om den har en rik tekstur. 

Nærer og fornyer huden med en synlig forbedring av
strekkmerker, hudtone og tekstur


Makeup: Tom Ford Shade and Illuminate (Intensity One) 

Jeg elsker sminke, og en favoritt i 2021 har definitivt vært denne to-delte paletten fra Tom Ford med kremete bronzer og highlighter. Disse smelter skikkelig fint på huden og gir verdens fineste gylne glød til ansiktet. 

Perfekt for å highlighte,
fremheve og konturere


Parfyme: Byredo, Eleventh Hour

Jeg har forelsket meg fullstendig i denne duften som har noter av vill fiken, tonkabønner og kasjmir tre. Den gir meg faktisk skikkelig julestemning! 

Duft med vill fiken og tonkabønner

JANICKE: 

Make-up: Sisley, Phyto Eye twist n.16

For meg som er allergiker og dessverre ikke tåler øyeskygger av noe slag, jublet jeg da jeg skjønte at jeg tålte denne. Den har den perfekte nyansen av taupe og rammer inn de grønne øyne mine. Kan brukes både som cream liner og øyeskygge. 

Øyenskygge og eyeliner i ett


Hudpleie: Omorovicza, Queen Cream 

Endelig fant jeg en krem som roet ned huden min etter en lang og kranglete periode med flere utbrudd av perioral dermatitt. Gir en fantastisk overflate som er myk og bløt, i tillegg til at fyller ut fine linjer og gir en subtil glød.

Dagkrem som fukter, reparerer og beskytter huden


Parfyme: Memo Paris, French Leather

Den ultimate statement duften for meg. Lærnotene gir masse karakter, dybde og edge, og den persisk rosen gir et ultrafeminint uttrykk. 

Sofistikert duft med rose og lær

JULIE: 

Hudpleie: La Mer, The Renewal Oil

Årets hudpleiefavoritt må være denne ansiktsoljen som startet hele min kjærlighetshistorie til La Mer. Den gir huden alt den trenger og etterlater den full av liv og glød. 

Gir næring og øyeblikkelig glød.


Parfyme: Tom Ford, Santal Blush EDP 

Jeg synes Santal Blush er en vakker, myk og sensuell duft som kler enhver anledning. En perfekt kombinasjon av krydder, trenoter og blomster. 

Fortryllende, krydret duft med sandeltre
og berusende blomsternoterMakeup: Tom Ford Beauty, Shade & Illuminate concealer 

Mitt absolutte favorittprodukt! Denne concealeren dekker alt jeg trenger at den skal dekke, legger seg så pent på huden og er kjempedrøy. I tillegg synes jeg Tom Ford virkelig har laget de perfekte fargenyansene. 

Vannfast concealer som dekker mørke ringer, ujevnheter og fine linjer

KAROLINE: 
Hudpleie: La Prairie, Skin Caviar Nighttime oil

Jeg elsker La Prairie i nytt for året er denne nattoljen med retinol. Oljen brukes som en nattkrem og avsluttede steg i rutinen. Når jeg våkner opp morgenen etter føler jeg at huden er plumpet, oppstrammet og utrolig fresh! Skikkelig glede i hverdagen. 

Nattolje med retinol som glatter ut, strammer opp og styrker huden


Parfyme: Les Soeurs de Noè, Amazing Jade 

Denne parfymen kan jeg beskrive med tre ord: Varm, trygg og sexy! Amazing Jade inneholder både krydrede noter og sødme, og er bare helt magisk å gå med. 

En duft med varme orientalske ingredienser blandet med røkelse og lær


Makeup: Sisley Paris, Phyto-hydra Teint (dagkrem med farge) og La Mer, The hydrating Illuminator 

Jeg lover dere, dette er den beste kombinasjonen når du ønsker glød, jevne ut hudtonen og naturlig finish. Jeg blander sammen noen dråper av hver og masserer inn i hele ansiktet. produktene gir såpass mye fukt at jeg nesten ikke trenger hudpleie først. Mitt beste hack! 

Den ideelle kombinasjonen av hudpleie og sminke som skaper en sunn glød

KAROLINA: 

Hudpleie: Vintner´s Daughter Active treatment Essence og Active Botanical serum 

Disse to produktene (som utgjør hele Vintner´s Daughter serien) ble raskt mine favoritter. Jeg elsker at man kan få en komplett hudpleierutine med bare to produkt. Så enkelt å forholde seg til. Merket lages på de beste botaniske ingredienser i verden og er ekstremt aktive blant annet pga fermentering. Huden min er naturlig både tørr og sensitiv, men nå virker den plumpet, fuktet og glødende.

Vogue: “It´s second-Ever-Product -And it´s well worth the wait” – Active Treatment Essence™ 
Mirakelolje som passer alle hudtyper

Parfyme: Memos MARFA er min evige favoritt.

Når jeg går med den føler jeg meg styrket, og som at jeg “eier gata!” Den har så mye karakter, er varm og også sensuell. Notene er blant annet appelsinblomst, tuberose og hvit musk. 

En hyllest til Marfa i Texas, med hvit musk, appelsinblomst og tuberose

Makeup: Kjær Weis, Im-possible mascara 

Denne økologisk sertifiserte maskaraen har vært årets must-have i 2021. Den gjør virkelig alt jeg ønsker: Den gir lengde, definisjon og masse volum. Inneholder også gode, pleiende ingredienser som pleier vippene. 

Skriv melding

Abonner Til toppen